Natalie Portman a născut pentru a doua oară

Publicat pe

Natalie Portman a născut pentru a doua oară pe data de 22 februarie. Detaliile au fost oferite de agentul de presă al actriței care a adus pe lume o fetiță.

 

 

„Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, au o fiică, Amalia Millepied, născută la 22 februarie. Mama și fetița sunt fericite și sănătoase”, conform comunicatului oferit presei internaționale.

Acesta este al doilea copil al actriței și al soțului ei, coregraful francez Benjamin Millepied, care mai au un băiețel de șase ani, Aleph.

 

 

 

 

Ultima apariție publică a actriței a fost la  galele Globurilor de Aur și SAG Awards (Screen Actors Guild Awards, Sindicatul actorilor americani).

Astfel se explică de ce Portman nu a particpat la Gala Premiilor Oscar din data de 26 februarie, chiar dacă a fost nominalizată în cadrul categoriei pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea magistrală a lui „Jackie „, văduva președintelui asasinat John F. Kennedy.

 

 

 

Natalie Portman a câștigat deja un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în anul 2010, pentru rolul său de balerină în filmul „Black Swan”.  La filmările fimului, actrița l-a cunoscut pe cel care urma să îi fie soț.

 

 

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter