Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil și cum o educă pe fiica ei, Anastasia: „Nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta” / EXCLUSIV

Publicat pe

Nicole Cherry este mama unei fetițe superbe. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, anul trecut, pe 27 noiembrie 2021. De atunci, totul se învârte în jurul micuței, pentru că atât artista, cât și soțul ei, Florin, sunt topiți după ea. Momentan, cei doi nu s-au gândit încă să facă un al doilea copil, însă nu exclud această posibilitate în viitor. Dacă sunteți curioși să aflați cum își crește vedeta fiica, aflați în cele de mai jos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum vreți să vă creșteți copilul? Trăim în era tehnologiei… Cât de deschisă ești către acest subiect?

Atât timp cât totul este cu măsură și nu se face exces, nu cred că dăunează. Îmi doresc ca Anastasia să aibă acces la informație și să știe tot ce se întâmplă în jurul ei, dar să fie cu măsură.

Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil și cum o educă pe fiica ei, Anastasia: „Nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta' / EXCLUSIVCe spune Nicole Cherry despre al doilea copil și cum o educă pe fiica ei, Anastasia: „Nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia:„Este un om…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu:„Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu' / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:”Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului.Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil și cum o educă pe fiica ei, Anastasia

Ce valori fundamentale vrei să o înveți pe fiica ta? Îi vei pune totul pe tavă sau o vei lăsa să dea singură cu capul de pragul de sus, după cum spune proverbul? Ți-ar plăcea să te urmeze în carieră?

Cred că asta cel mai bine, o voi învăța în timp cum să gestioneze situația, și depinde foarte tare și de lecțiile pe care ea le va primi. Eu o să încerc să o ajut atunci când pot, dar și să o las să se descurce singură în anumite situații, pentru că, până la urmă, experința proprie este cea mai bună. Voi încerca să-i împărtășesc din lucrurile prin care eu am trecut, să tragă singură concluzii și să învețe ceva din ce am trăit eu, dar unele lucruri, așa cum am spus, trebuie trăite și simțite pe propria ta piele.

Ai observat deja niște înclinații la micuța ta sau e prea devreme? Știm că îi cânți deseori, iar asta o face să zâmbească.

Momentan e mult prea micuță ca să spun dacă are sau nu talent. Cât despre a mă urma, îmi doresc să facă ceea ce-i place ei, de ce este atrasă, nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta.

„Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?!'

Vă mai doriți copii? Te-ai gândit să-i faci Anastasiei „o pereche, adică un frățior?

Momentan, ne dorim să-i oferim toată atenția Anastasiei. Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?! Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum.

Pe lângă Florin, presupun că de mare ajutor ți-au fost și părinții tăi. Știm că ai o relație minunată cu ei. Cu socrii cum te împaci? Se implică și ei în creșterea fiicei tale?

Atât eu, cât și Florin avem părinți extraordinar de buni, care ne ajută foarte mult în creșterea micuței. Avem o relație de familie minunată și suntem fix așa cum îmi imaginam și cum îmi doream să fie familia mea atunci când voi fi mare și voi avea una.

„Momentan nu am găsit acea piesă în care să o includ pe Anastasia'

Vreau să ne spui câte ceva și despre partea profesională, pentru că printre cititoarele noastre se numără cu siguranță și multe care-ți ascultă piesele. Tu și soțul tău ați apărut împreună în videoclipul „Scrie-mi pe suflet, iar prin prisma lui ai anunțat că ești însărcinată. Te-ai gândit ca pe viitor să o incluzi și pe fiica ta? La ce carismatică este, sigur va cuceri publicul!

Toate la timpul lor. Momentan nu am găsit acea piesă în care să o includ pe Anastasia, dar cine știe, vom vedea. Pe viitor, dacă se va ivi ocazia, cu siguranță. Îmi doresc ca toată lumea să o cunoască și să o vadă, pentru că e un motiv de mândrie pentru mine și știu că și oamenii, și comunitatea mea o iubesc.

La final, vreau să ne spui trei lucruri inedite despre tine, despre care lumea nu a auzit până acum. Poate ai vreo pasiune ascunsă sau un hobby mai atipic…

Îmi place foarte mult echitația, chiar dacă nu am mai fost de foarte mult timp. Iubesc caii și îmi place mult să merg la echitație. Iubesc animalele, dar asta cred că am mai spus-o și… cam atât. (râde)

Sursă foto: Arhivă Personală, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter