Nicole Kidman confirmă că a fost logodită cu Lenny Kravitz

Publicat pe

Înainte ca Nicole Kidman să devină soția lui Keith Urban se pare că aceasta a mai avut o relație destul de serioasă cu marele cântăreț Lenny Kravitz, cu care a fost logodită. Actrița a a confirmat în cadrul unui interviu zvonurile apărute în presa internațională acum 14 ani. 

 

 

 

 

Nicole este luna aceasta pe coperta publicației americane „The Edit'. În cadrul unui interviu sincer aceasta a confirmat după 14 ani zvonurile apărute în presa internaţională în 2003 potrivit cărora actriţa australiană a fost logodită în acea perioadă cu rockerul Lenny Kravitz.

 

 

Discuția se pare că a pornit de la  serialul TV 'Big Little Lies' în care actrița colaborează cu Zoe Kravitz, fiica rockerului Lenny Kravitz. Nicole a dezvăluit că nu i-a fost deloc greu să lucreze cu Zoe întrucât este foarte apropiată de tatăl actriței.

„Ei bine, o cunosc foarte bine pe  Zoe pentru că am fost logodită cu tatăl ei”, a declarat Nicole. „Este totul în familie!”

 

 

Cu toate că lucrurile nu au mers cu fostul logodnic, Nicole are numai lucruri frumoase de spus despre el. De fapt, ea și actualul soț au conversat cu Lenny în 2013  în cadrul CMT Music Awards.

„Îmi place Lenny”, a mai spus Nicole, „E un tip grozav!”

 

 

În vârstă de 49 de ani, Nicole a fost împreună cu Lenny în anul 2003, în urma divorțului acesteia de Tom Cruise. Ea s-a recăsătorit cu Keith Urban în anul 2006, după un an de relație. Cei doi artişti au împreună două fiice – Sunday Rose, în vârstă de opt ani, şi Faith Margaret, în vârstă de şase ani.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

 

 

Citește și:

 

 

Nicole Kidman a suferit de depresie după ce a câştigat Premiul Oscar în 2003

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter