Nicoleta Voicu este hărțuită din nou: "Am făcut plângere la Poliție!"

Publicat pe .

Nicoleta Voicu este din nou hărțuită la telefon, după o perioadă în care avea impresia că a scăpat de persoana care o suna insistent, cu număr ascuns. După o perioadă dificilă, în care a luptat și cu COVID-19, Nicoleta Voicu mai are acum și stresul care vine la pachet cu hărțuirea telefonică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu a făcut din nou plângere la Poliție pentru că persoana care o teroriza la telefon a revenit. Cântăreața de muzică populară este supărată și acuză Poliția că nu se implică suficient în rezolvarea cazului ei.

11111111

Iar m-a sunat cineva! Cu număr ascuns, nu știu, se oprise totul, la un moment dat', spune Nicoleta Voicu.

S-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună, când artista a fost apelată. A văzut pe telefon, pentru că problemele de acum doi ani, când practic a fost terorizată de mai mulți indivizi, au făcut-o să-i blocheze pe rețelele de socializare.

Nicoleta Voicu este hărțuită din nou

'Am făcut din nou plângere. Am trimis din nou plângere, le-am spus că-i rog să atașeze la dosar. Oricum, e ciudat. Într-o lună m-au sunat șapte, într-o lună unul… Nu e ciudat? Oricum, cine mă sună pe privat, e blocat. Sunt supărată. Nu știu de ce nu se agită Parchetul, Poliția? Am refăcut lista convorbirilor, i-am dat-o polițistului. Am luat-o pe ore… Luna trecută m-a sunat o dată', a dezvăluit Nicoleta Voicu potrivit cancan.ro.

Nicoleta Voicu a trăit un adevărat calvar timp de două luni! Cunoscuta cântăreață de muzică populară a fost terorizată în acest interval de un bărbat, care a sunat-o nonstop și doar o singură dată a vorbit. Avea să facă plângere la Poliție. 'Ce faci, frumoaso?', i-a spus acesta, într-unul dintre apelurile în care a și vorbit. după care a închis.

În rest, apeluri la 1 noaptea, la 3 noaptea, dimineața, la amiază, seara!

'M-a terorizat cu telefoanele! Într-una dintre dăți când m-a sunat, eram acasă, cu cineva de la o televiziune, l-am dat pe speaker și s-a potolit din acel moment. Dar două luni a fost un coșmar pentru mine, m-a terorizat cu telefoanele. Era o voce de bărbat, o singură dată a vorbit în aceste două luni în care m-a tot sunat. Ultima dată când m-a sunat m-a întrebat: «Ce faci, frumoaso?» Nu știu ce voia. Suna și închidea.

O dată a sunat și eram în mașină, cu fiul meu și cu o colegă, o solistă de muzică populară… A sunat și a închis. Am fost speriată, să fii sunată la trei dimineața, la 1 noaptea, la prânz, seara… Și să nu vorbească! Ba era număr privat, ba cunoscut…', povestea Nicoleta.

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda:'Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?'

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:'Femeia care a înșelat o dată, înșală și…'

Citește și: Lidia Buble, probleme serioase de sănătate:„Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții’

Nicoleta Voicu dă vina pe Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu este exasperată de apelurile pe care le primește în miez de noapte de la o persoană necunoscută. Artista nu crede că ar fi vorba despre o simplă coincidență, dat fiind că totul a reînceput după schimbul de replici pe care l-a avut cu fostul partener, Gheorghe Turda.

Teroarea asta o trăiesc de doi ani. Coincidență nu poate să fie pentru că vin doar când apar pe acest subiect.(…) E veșnic îndrăgostit, cred că sunt muza vieții lui. Nu mai am alte explicații din moment ce el nu mă poate scoate din mintea lui. E îndrăgostit. Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit', spunea Nicoleta Voicu acum câteva luni.

Gheorghe Turda susține că el ar trebuie, de fapt, să fie lăsat în pace. Interpretul de muzică populară consideră că Nicoleta Voicu ar trebui să se ocupe de cariera ei și să-și croiască un alt drum, pe care să nu se intersecteze.

„Să își vadă de meserie că ea vrea să fie artistă, dar deocamdată nu e. Să mă lase în pace și să-și vadă de drumul vieții ei, a subliniat Gheorghe Turda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton