Nicoleta Voicu, probleme mari de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda: "Sunt plină de vânătăi"

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 28 iulie 2021, 17:10

Scandalul cu Gheorghe Turda, care a urmat despărțirii lor, a afectat-o foarte mult pe Nicoleta Voicu. Artista de muzică populară susține că are mari probleme de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda, iar cauza lor ar fi stresul cauzat de certurile cu fostul iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu s-a speriat foarte tare atunci când pe picioare au început să-i apară vânătăi, fără ca în prealabil să se lovească de obiecte dure. După analize amănunțite, medicii au concluzionat că de vină este stresul și consumul psihic enorm la care Nicoleta a fost supusă în ultimele luni.

5-3095-309

„Pe fondul a tot ce am trăit, în ultima perioadă, în ultimii doi ani, cu tot ce s-a spus neadevărat în spațiul public, a fost un consum exagerat din partea mea cu toate dezmințirile cu care am venit să îmi păstrez imaginea curată.

În urma acestor lucruri mi-au ieșit niște vânătăi care m-au înspăimântat pentru că explozia lor a fost de necontrolat. De o lună și jumătate explodau în continuu, așa că în toată această perioadă am ținut legătura cu medicul de familie și mi-a prescris un tratament naturist care văd că își face efectul. Pe supărare așa a reacționat organismul meu', a mărturisit Nicoleta Voicu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: „Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?'

Citește și: Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda: „Apelurile de la 12 noaptea…'

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:'Femeia care a înșelat o dată, înșală și…'

Ce spune Nicoleta Voicu despre boala de care suferă

Afecțiunea cu care se confruntă acum cântăreața nu este una minoră, iar Nicoleta spune că poate fi și fatală netratată.

Sunt vânătăi pe picioare din cauza coagulării sângelui. Sângele este foarte îngroșat și atunci se produc aceste vânătăi. Astfel, fiind foarte îngroșat circulă cu greutate prin ele.

Așa că orice cheag de sânge, pentru că în acele vânătăi sunt zeci de cheaguri de sânge, poate ajunge la creier sau plămâni și să dea embolie pulmonară sau să atace inima. Îți dă cu te pup, pa, pa!', a mai spus fosta iubită a lui Gheorghe Turda.

„Scopul lui e să mă umilească”

Povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-a terminat de multă vreme, însă ecourile scandalului pornit aparent din senin între cei doi nu s-au încheiat nici acum.

După ce și-au adus reciproc diferite acuzații, interpreții încă au multe să-și reproșeze. Recent, artista s-a arătat jignită de oferta pe care i-a făcut-o fostul ei iubit, considerând că Gheorghe Turda are, de fapt, alte interese.

„Scopul lui e să mă umilească, să mă aducă într-o lumină proastă, în fața publicului. Eu nu am ieșit niciodată în spațiul public să cer bani. Motiv pentru care, dacă nu e cerere, de ce vine oferta lui?

Nu înțeleg. Îl rog pe toate căile posibile, să-și vadă de viața lui, să se desprindă de trecut, de trecutul cu mine, fiindcă prin toate acțiunile lui bag seama că nu se poate desprinde de mine și de trecutul cu mine. Și să-și vadă de viața lui!„, spunea Nicoleta acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton