Oana Roman începe iar dieta: “Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Oana Roman a uimit pe toată lumea cu rezultatele spectaculoase obținute în urma dietei. Ca tot omul, de sărbători și-a permis să pună regimul pe pauză și să se delecteze cu bunătăți. Răsfățul a costat-o, însă Oana e hotărâtă să scape de mult mai multe kilograme în perioada următoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman este o fire perseverentă, așa că atunci când își stabilește un obiectiv, reușește să îl atingă. Așa s-a întâmplat și cu schimbarea stilului de viață din ultimul timp, care a obligat-o treptat treptat să își schimbe garderoba, întrucât silueta ei se contura cu fiecare zi.

Oana Roman a slăbit 18 kilograme

Oana Roman este mândră de rezultate obținute cu ajutorul unei diete și a procedurilor corporale. Atfel a reușit să topească nu mai puțin de 18 kilograme, dar nu se oprește aici. Am întâlnit-o pe Oana, zilele trecute la petrecerea aniversară a unui salon de înfrumusețare. Sunt bucuroasă că am ieșit și eu la un eveniment după atâta timp, mă întâlnesc cu multă lume și e foarte frumos. Iza a mers cu Marius la ziua fetei artistei Bella Santiago, iar eu am venit aici. Soțul meu oricum nu vine la evenimente, nu îi place', ne-a spus ea.

Oana Roman începe iar dieta: Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10' / EXCLUSIVOana Roman începe iar dieta: Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10' / EXCLUSIV

Citește și: Unde petrece Oana Roman Paștele, împreună cu familia sa: „A fost un drum extrem de lung'

Citește și: Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat: „Nu este tot timpul roz, avem și…”

Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr'/ EXCLUSIV

Citește și: WRS, primele declarații după ce România s-a calificat în finala Eurovision: „Nu voi dezamăgi”

A luat în greutate 3 kg, dar vrea să slăbescă 15

Cu această ocazie, Oana ne-a mărturisit că și-a reluat stilul de viață după o mică pauză cu ocazia sărbătorilor. Cum cântarul i-a semnalat că a luat câteva kilograme, fata lui Petre Roman s-a apucat serios de regim. Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore.  Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg', a declarat, pentru VIVA!, Oana Roman.

Și Marius va intra la slăbit

Oana Roman susține că nu are parte de tentații culinare și că i-a fost ușor să respecte regulile alimentare, mai ales că partenerul ei de viață o susține în acest demers. Eu beau ceaiul acela care mă ajută să nu îmi fie pofta deloc.  Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg. Bine, la el nu se vede că are 1.90 m, dar când s-a pus pe cântar s-a speriat un pic așa', a adăugat, pentru VIVA!, Oana Roman.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter