Oana Roman, despre pedepsele primite de la Petre Roman: "Tata mă bătea cu cureaua, vedeam stele verzi!"

Publicat pe

Oana Roman nu a uitat nici acum pedepsele pe care le primea de la tatăl ei, în copilărie. Aceasta a povestit recent că Petre Roman o bătea cu cureaua și au existat momente când a închis-o în debara. Oana recunoaște că a rămas cu traume în urma acestor evenimente triste din copilărie, însă nu poate afirma că a fost chiar un copil abuzat de părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Petre Roman a fost adeptul unei educații spartane și copilăria de care a avut parte fiica lui cea mică, Oana, s-a lăsat cu traume pentru aceasta. La 45 de ani, Oana Roman încă păstrează amintiri neplăcute de când era mică și tatăl o pedepsea dur.

Oana Roman, despre pedepsele primite de la Petre Roman: "Tata mă bătea cu cureaua, vedeam stele verzi!"Oana Roman, despre pedepsele primite de la Petre Roman: "Tata mă bătea cu cureaua, vedeam stele verzi!"

„Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise', a mărturisit Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena Stars.

Oana Roman: „De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi'

Bătăile încasate de Oana au durat până în jurul vârstei de 10 ani, însă suficient încât să o macine pe fiica lui Petre Roman și să-i provoace și acum amintiri triste legate de acea perioadă.

„Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi.

Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul', a mai povestit Oana Roman, la Kanal D.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.Cine este Yasmine

Citește și: De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…’

Oana Roman a avut depresie de la 13 ani

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, că s-a luptat cu depresia ani de zile, dar a început să se trateze de abia la vârsta de 30 de ani, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Cornel Pasat, cu care a avut o relație șapte de ani.

Atunci a început să facă atacuri de panică în lanț și a cerut ajutorul unui terapeut. Aveam 30 de ani, se adunaseră mult prea multe, a fost și o despărțire atunci. Ajunsesem foarte rău, nu mai puteam să trăiesc. Făceam cred 50 de atacuri de panică pe zi. Practic nu mai puteam să ies din casă. Am început să fac terapie mult prea târziu', povestit Oana Roman.

Oana spune că toate aceste probleme i s-au tras din copilărie, din cauza schimbărilor drastice care au avut loc în viața familiei Roman, atunci când tatăl ei, Petre Roman, a preluat mandatul de premier. Cu o mamă profesoară de arabă, un tată prim-ministru, un bunic matern ambasador și o bunică paternă din Santander, din Nordul Spaniei, Oana a fost mereu un copil diferit.

Oana Roman: 'Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez'

La numai 13 ani, Oana a fost lipsită de prezența părinților, prea ocupați atunci cu treburile țării. Așa a ajuns într-o depresie profundă, copil fiind. Doar prezența unui câine îi mai alina suferința provocată de absența familiei.

'Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă.

Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă.

Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine', a spus Oana Roman, potrivit Click!.

Oana Roman: „M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă'

„M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles. Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost.

Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, el a dormit la Guvern, venea poate jumătate de zi sau o noapte. Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați', a mai spus Oana Roman.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter