Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată: „În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat” / EXCLUSIV

Publicat pe

În noul număr al revistei VIVA!, Olguța Berbec ne-a oferit noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată. Cele două artiste sunt într-un proces pe rol, pe care Olguța Berbec l-a intentat, acuzând-o pe colega ei de breaslă că i-a furat o melodie. Cea dintâi susține că Niculina Stoican ar fi recunoscut la interogatoriu că i-a furat piesa. Olguța Berbec susține că nu și-ar fi dorit să ajungă în această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bună, Olguța! Pentru că este prima dată când ești invitata noastră în paginile revistei VIVA!, te lăsăm pe tine să te prezinți cititorilor. Te știm prin intermediul pieselor tale, dar vrem să aflăm mai mult. Așadar, cine este omul și artista Olguța Berbec?

Olguța Berbec este o fată simplă, care cântă muzică populară, mama a două fetițe: Cezara, 6 ani și jumătate, și Olga, aproape doi ani, soția instrumentistului Remus Novac. Aceasta ar fi descrierea în linii mari, profunzimile și sinceritățile le vom aborda fără ocolișuri mai jos.

Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată: „În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat' / EXCLUSIVOlguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată: „În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat' / EXCLUSIV

Citește și: Ce daune cere Olguța Berbec în procesul cu Niculina Stoican:„Să se pună la punct!'

Citește și: Olguța Berbec și Niculina Stoican, confruntare la tribunal.Ce a decis instanța în cazul de plagiat

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram:'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată

Ce faci? Cum te găsim acum, în prag de Sărbători? Bănuiesc că ai agenda plină de evenimente în această perioadă…

Perioada aceasta din an este cea mai frumoasă pentru mine și familie, pentru că în sfârșit ne petrecem mai mult timp împreună. Am avut un an cu foarte multe evenimente și am lipsit mult de acasă atât eu, cât și soțul meu, fiindcă amândoi cântăm. E un avantaj că suntem noi împreună, dar ne lipsesc fetițele. Deja, de câțiva ani, între 15 decembrie și Revelion nu mai luăm contracte, pentru că iubim spiritul Crăciunului și mai ales eu sunt fascinată de decorațiuni și împodobitul casei.

Anul acesta am împodobit casa încă de la 1 decembrie, fiindcă la jumătatea lunii vom pleca în vacanță, în America, și am vrut să ne bucurăm cât mai mult de bradul nostru. Abia astept vacanța aceasta! În prima parte, vom duce fetițele la Disneyland și apoi îl întâmpinăm pe Moș Crăciun la prietenii noștri de acolo.

„Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican'

Ai trecut printr-o situație delicată cu Niculina Stoican, colega ta de breaslă. Au apărut informații conform cărora ai dat-o în judecată, după ce ți-ar fi furat o piesă. Te las pe tine să ne spui cum au stat lucrurile… Care este adevărul?

Este adevărat. Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican. Avem un proces pe rol, pe care eu l-am intentat, doarece în 2021 ea a lansat un cântec așa-zis nou, dar a cărui linie melodică îmi aparține 100%, încă din 2016. Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea. Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță.

Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită, dimpotrivă. Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp. Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie. În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat.

Ce s-a întâmplat cu procesul, între timp? Cum ai vrea tu să se soluționeze lucrurile? Ce așteptări ai din partea instanței?

Între timp, procesul și comentariile pe acest subiect merg înainte și cred că nu fac bine niciuneia dintre noi.

Cum își petrece Olguța Berbec Sărbătorile

Cum vei petrece de Crăciun și de Revelion și ce așteptări ai de la anul ce vine?

Crăciunul acesta îl aștept de mult timp și cred că o să fie perfect. Așa cum am zis, mergem în America, să-l găsim pe Moș Crăciun. De Revelion vom cânta, așa cum facem în fiecare an.

La final, spune-ne ce surprize pregătești pe plan muzical în perioada următoare…

Visez un spectacol mare și muncesc pentru visul meu. Aștept anul 2023, cu bucuria de a trăi fiecare zi alături de cei dragi, cu evenimente mici și mari alături de publicul care mă apreciază. Profit de acest interviu și le transmit celor care cred în mine și în cântecul meu „Sărbători fericite!.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Mihai Codreanu, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter