Oprah - Cea mai influenta celebritate a lumii

Publicat pe
Oprah WinfreyPrezentatoarea americana Oprah Winfrey a fost aleasa pentru al doilea an consecutiv cea mai influenta celebritate a lumii, potrivit clasamentului realizat de celebra revista Forbes.

Oprah s-a clasat inaintea jucatorului de golf Tigger Woods si a Angelinei Jolie, in clasamentul Forbes intrand cele mai puternice 100 de personalitati ale lumii.

Clasamentul a fost stabilit in functie de veniturile obtinute in perioada iunie 2007-iunie 2008, dar si de influenta in presa dedicata celebritatilor, incluzand aici numarul de link-uri pe motorul de cautare google, numarul articolelor din presa americana, mentiunile la televiziune si radio.

La 54 de ani, Oprah are un venit anual de aproximativ 275 de miliaone de dolari, vedeta de televiziune construindu-si un adevarat imperiu media care ii aduce sume uriase de bani.

Tigger Woods castiga ceva mai putin, in perioada iunie 2007-iunie 2008 in conturile sale intrand „doar' 115 milioane de dolari.

Angelina Jolie obtine mult mai putin decat cei doi, aproximativ 14 milioane de dolari pe ani, insa continua sa fascineze milioane de oameni, fiind cea mai cautata celebritate pe internet.

Pe locul patru se afla Beyonce, iar Johnny Depp incheie Top 5 cu venituri de 72 de milioane de dolari.

Clasamentul a cunoscut unele modificari majore fata de anii trecuti, fiind inregistrate caderi spectaculoase, precum cea a lui Tom Cruise, locul 1 in 2006, locul 8 anul trecut, pentru ca 2008 sa-l „arunce' pe pozitia a 31-a.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter