Otilia Bilionera are o viaţă de lux, dar şi un mare regret: „Tot timpul stau departe de cei dragi!” / Ce spune cântăreața despre defectele ei

Publicat pe

Pe numele său adevărat Otilia Brumă, cântăreața care a ajuns celebră în lume datorită piesei „Bilionera' a început să cânte încă de la 3 ani. Cu peste 500 de milioane de vizualizări, Otilia a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări, însă celebritatea vine cu un preț foarte mare: distanța față de familie și prieteni.

Otilia Bilionera are o viaţă de lux, dar şi un mare regret: „Tot timpul stau departe de cei dragi!' / Ce spune cântăreața despre defectele eiOtilia Bilionera are o viaţă de lux, dar şi un mare regret: „Tot timpul stau departe de cei dragi!' / Ce spune cântăreața despre defectele ei

Otilia spune că piesa „Bilionera' i-a schimbat viața, i-a oferit succesul pe care și-l dorește orice artist, dar consideră că: FERMA va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine.'

Cântăreața a spus pentru VIVA! că a fost extrem de fericită să cânte cu Shaggy pentru că este un artist pe care îl apreciază de mică, iar pentru viitor visează la un duet cu Shakira.

Succesul vine, însă, la pachet cu mari sacrificii. „Tot timpul stau departe de cei dragi, părinții mei sunt din Suceava, la fel și vechii prieteni din copilărie. În același timp, sunt plecată din țară mai tot timpul', ne-a declarat Otilia. Artista este foarte atașată de bunicii ei și atunci când reușește să-i viziteze îi place să-i ajute la treburile din gospodărie.

Cântăreața este unul dintre cei mai puternici concurenți din show-ul FERMA de la Pro TV, însă a reușit să stea departe de scandaluri până acum, deși se descrie ca fiind impulsivă, răsfățată și copilăroasă, fiind nevoită să locuiască în aceeași casă cu 17 străini.

„Mă stresez destul de mult dacă ceva nu îmi iese ceva așa cum îmi doresc, continuând prin a fi perfecționistă și ambițioasă. Sunt foarte sensibilă, dar prefer să nu mă exteriorizez. În schimb, îmi recunosc și accept defectele. Sunt impulsivă, naivă, fricoasă, cicălitoare și răsfățată', a declarat Otilia pentru VIVA!.

Întrebată care ar fi prima impresie pe care și-ar lăsa-o dacă ar face acum cunoștință cu ea, Otilia ne-a răspuns scurt: „Cu capul în nori'.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter