Otilia Bilionera, concurentă la "Ferma" în noul sezon!

Publicat pe

Numele melodiei care i-a adus faima în lumea întreagă acum i-a devenit poreclă și, cu siguranță, o motivează. Tocmai de aceea, Otilia Bilionera a acceptat să participe la reality show-ul Ferma, provocare ce-i va pune la încercare toate aptitudinile.

După cum se știe din sezoanele trecute, reality show-ul Ferma nu le oferă participanților condiții de hotel de 5 stele, ba chiar dimpotrivă, pe parcursul competiției cu toții vor fi puși la încercare, trebuind să se descurce mai mult prin forțe proprii și să fie inventivi. Prin urmare, Otilia Bilionera va trebui să facă față unor provocări inedite și neprevăzute, dar, după cum spune, este gata de aventură:

„La Ferma, cred că o să mă cunosc mai bine și o să descopăr alte părți din mine de care poate nu aveam habar. Cred că o să duc cu siguranță dorul ritualurilor mele zilnice: micul dejun fără de care mă simt lipsită de energie, nu o să îmi pot răsfăța corpul cu ulei de cocos sau să-mi îngrijesc tenul cu un masaj facial. Dar mă adaptez repede la situații și condiții noi, așa că de-abia aștept să înceapă Ferma!'

Cine este Otilia Bilionera

Otilia a început să cânte încă de la 3 ani. Odată ce a crescut, nu a renunțat niciodată la muzică, iar piesa Bilionera a adus-o în atenția publicului din întreaga lume. Cu peste 500 de milioane de vizualizări la Bilionera și cu mândria că a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări, provocarea Otiliei în Ferma este să facă trecerea de la sute de oameni pe care îi are în jur la un mediu în care va locui alături de 17 străini.

Iată cum se descrie Otilia: Am absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar nu a contat, am simțit că muzica este scopul meu în viață. Bilionera mi-a schimbat complet viața, iar Ferma va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine.' Ne îndoim că Ferma va fi tocmai o pauză pentru Otilia Bilionera – pentru că probele fizice și provocările vor fi mult mai intense ca în sezoanele trecute -, dar cu siguranță se va întoarce acasă mult mai călită și mai pregătită pentru viață.

Probele din noul sezon vor fi mult mai intense

În noul sezon al reality show-ului ferma Ferma, nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Dacă sunt sau nu pregătiți vom vedea în momentul în care se vor întâlni cu neprevăzutul…

Adrenalină și aventură la maximum

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma

După o pauză binemeritată de la viața publică, Mihaela Rădulescu revine ca gazda unui show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea și aventura! Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor în televiziune, că știe când să fie emoționată, empatică, serioasă sau vehementă, însă întotdeauna păstrându-și corectitudinea. Cum este în fața camerelor este și în realitate: sinceră, la obiect, autentică, un bun partener de discuție și o persoană care-ți poate fi confident.

Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o… nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață’, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter