Ozana Barabancea, la tribunal cu Sorin Terinte, la 16 ani de la divorț. Ce are de împărțit artista cu tatăl copiilor ei

Publicat pe

Ozana Barabancea l-a chemat la tribunal pe Sorin Terinte, fostul ei soț și, totodată, tatăl copiilor ei. Motivul pentru care Ozana a apelat la judecători este refuzul bărbatului de care a divorțat în urmă cu 16 ani de a-și întreține copiii, așa cum este nu doar uman, ci și legal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 29 octombrie, Ozana Barabancea și Sorin Terinte se întâlnesc la tribunal, într-un proces în care artista a solicitat ca fostul soț să-și achite datoriile față de copii, cărora nu le-a plătit pensia de întreținere.

Judecătorii au respins cererea care viza recuperarea sumelor stabilite printr-o hotărâre din anul 2002, pe motiv că artista nu a manifestat interes pentru a recupera banii în toți acești ani. De asemenea, judecătorii au constatat că fiul artistei, care este major, nu mai poate fi reprezentat în instanță de mamă, așa că peste două zile vor judeca doar cererea care o vizează pe fiica Ozanei, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu”

„Admite exceptia lipsei de interes in ceea ce priveste toate capetele de cerere care vizeaza recuperare sume stabilite prin sentinta civila nr.5176/30.05.2002 pronuntata de Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti. Admite exceptia lipsei calitatii procesuala active a reclamantei in ceea ce priveste pensia de intretinere solicitata pentru fiul major. Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale a reclamantei in ceea ce priveste capatul de cerere vizand stabilirea pensiei de intretinere pentru fiica minora , luand act de insusirea cererii de catre aceasta. Mentine termenul de judecata de principiu, acordat in cauza la data de 30.10.2020 Ora 13:00 in cunostinta partilor', au decis magistrații.

Ozana Barabancea, la tribunal cu Sorin Terinte, la 16 ani de la divorț. Ce are de împărțit artista cu tatăl copiilor eiOzana Barabancea, la tribunal cu Sorin Terinte, la 16 ani de la divorț. Ce are de împărțit artista cu tatăl copiilor ei

„Au fost nişte momente cumplit de grele”

Ozana Barabancea a fost casatorita cu pianistul Sorin Terinte, cu care are doi copii, si de care a divortat in urma cu 16 ani.

Ozana Barabancea are o relaţie complicată cu fostul soţ: s-au despărţit în 2004, după ce pianistul Sorin Terinte ar fi fost infidel, apoi l-a iertat și au reluat relaţia, fără să se mai căsătorească, pentru ca, într-un final, să se despartă definitiv, nou după ce – potrivit presei – vedeta l-ar fi prins pe Terinte în pat cu una dintre prietenele ei.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, mărturisea Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au doi copii împreună: Andrew are deja 20 de ani și Gloria, care are 17 ani.

Citeste si: Ozana Barabancea a ajuns la Poliție: „E instigare la ură, e blasfemie!”

În 2018, Ozana Barabancea mărturisea că se află în relații bune cu fostul soț, dar și cu iubita bărbatului.

‘Ne-am iertat şi cu fostul soţ. A venit şi cu prietena lui la noi, am mâncat cu toţii la masă. Nu o consider o straină, femeia nu are nicio vină că am divorţat. E o fata civilizată, când ne strângem toţi râdem de ne tăvălim pe jos, povestea Ozana Barabancea la emisiunea Dincolo de aparenţe'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter