Pamela Anderson este din nou îndrăgostită și dă detalii picante din dormitor: „Este minunat!” / Cine este norocosul cu 19 ani mai mic

Publicat pe

Are 52 de ani, dar vârsta nu a împiedicat-o niciodată pe Pamela Anderson să aibă iubiți mult mai tineri. Însă, povestea de dragoste cu Adil Rami pare să-i fi pus capac. Blonda este extrem de îndrăgostită de fotbalistul de 33 de ani și chiar dacă s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, se pare că activitatea din dormitor ar fi un motiv pentru care se va căsători cu el.

 

Pam a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon și se pare că următorul cu care va păși la altar este Adil Rami, care a cerut-o de nevastă anul trecut. Între timp, cei doi s-au despărțit, însă presa engleză titrează că sunt împreună acum.

Ce-i reproșează blonda care făcea furori pe plaja din Baywatch, când apărea în celebrul costum de baie roșu? Că o ține din petrecere în petrecere!

Însă, motivul pentru care acceptă să închide ochii și să-l ierte pe iubitul cu 19 ani mai tânăr este compatibilitatea sexuală cu acesta. Nu demult, Pamela Anderson dezvăluia detalii picante din dormitor.

„Este minunat. Nu-i place să vorbesc despre el, dar nu mă pot abţine. Trebuie să fii curajos pentru a te bucura de astfel de lucruri. Chestia cu costumaţiile a apărut de când sunt cu iubitul meu”, a dezvăluit starleta, completând că-i place să joace în intimitate rolul de servitoare sexy.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter