Pamela Anderson este din nou îndrăgostită și dă detalii picante din dormitor: „Este minunat!” / Cine este norocosul cu 19 ani mai mic

Are 52 de ani, dar vârsta nu a împiedicat-o niciodată pe Pamela Anderson să aibă iubiți mult mai tineri. Însă, povestea de dragoste cu Adil Rami pare să-i fi pus capac. Blonda este extrem de îndrăgostită de fotbalistul de 33 de ani și chiar dacă s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, se pare că activitatea din dormitor ar fi un motiv pentru care se va căsători cu el.

 

Pam a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon și se pare că următorul cu care va păși la altar este Adil Rami, care a cerut-o de nevastă anul trecut. Între timp, cei doi s-au despărțit, însă presa engleză titrează că sunt împreună acum.

Ce-i reproșează blonda care făcea furori pe plaja din Baywatch, când apărea în celebrul costum de baie roșu? Că o ține din petrecere în petrecere!

Însă, motivul pentru care acceptă să închide ochii și să-l ierte pe iubitul cu 19 ani mai tânăr este compatibilitatea sexuală cu acesta. Nu demult, Pamela Anderson dezvăluia detalii picante din dormitor.

„Este minunat. Nu-i place să vorbesc despre el, dar nu mă pot abţine. Trebuie să fii curajos pentru a te bucura de astfel de lucruri. Chestia cu costumaţiile a apărut de când sunt cu iubitul meu”, a dezvăluit starleta, completând că-i place să joace în intimitate rolul de servitoare sexy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro