Paula Chirilă a avut o copilărie tristă: "Am făcut foamea! Tata era șomer, îi plăcea băuturica..."

Publicat pe

Puțini știu că Paula Chirilă, actrița care astăzi este doar un zâmbet și dă impresia că viața a fost generoasă cu ea, a trecut și prin momente mai puțin plăcute în tinerețe. Paula Chirilă a dezvăluit că în perioada facultății nu avea nici bani de mâncare, mai cu seamă că tatăl era șomer și îi plăcea și băutura.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă nu a avut mereu o viață roz, însă chiar dacă i-a fost atât de greu, încât două săptămâni a mâncat doar slănină cu muștar pentru că nu avea bani de pâine, nu și-a pierdut niciodată zâmbetul. A făcut sacrificii pentru a rezista problemelor și a reușit să le depășească.

Paula Chirilă a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, și a făcut dezvăluiri din tinerețea ei, presărată și cu momente mai puțin vesele.

Paula a început să depene amintiri din perioada în care se gândea să intre la facultate. Și chiar dacă părimții ei voiau ca ea să ajungă avocat și au îndrumat-o către Drept, Paula a ales Teatrul.

'Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medivală. Deci nu putea să mă țină cu facultate. I-am spus când am luat examenul. M-am angajat asistentă la urgențe. Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e ușor la Urgență, accidente grave, sinucigași…', a dezvăluit Paula.

Paula Chirilă a avut o copilărie tristă: "Am făcut foamea! Tata era șomer, îi plăcea băuturica..."Paula Chirilă a avut o copilărie tristă: "Am făcut foamea! Tata era șomer, îi plăcea băuturica..."

Paula Chirilă a făcut foamea în facultate

Deși își vedea visul cu ochii, după admiterea la Actorie, Paula Chirilă a povestit cât de greu i-a fost să îmbine cursurile cu munca la spital. 'Ieșeam de la spital, intram la cursuri la Facultate. Am văzut oameni care au murit în camera de gardă, tineri…', spune Paula Chirilă.

Paula a mai dezvăluit cât de greu i-a fost după ce a terminat facultatea și apoi s-a angajat, la Oradea. 'Ca actriță am făcut, la început, foamea. Nu aveam bani de mâncare. Aveam un parbriz de slănină, că așa-i ziceam, parbriz, în frigider, din care am mâncat, alături de colega mea, două săptămâni. Slănină, muștar, usturoi. Nici pâine nu aveam, de unde bani…', a încheiat actrița.

Citește și: Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni. La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimic

Paula Chirilă a divorțat după 12 ani

În 2017, Paula Chirilă a decis să pună punct unui mariaj de 12 ani cu scenaristul Marius Aciu. Cei doi au o fetiță împreună, Carla, în vârstă de 11 ani acum.

„Am divorţat. De acum înainte Dumnezeu cu mila să vedem ce ne pregăteşte. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele. Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne tţinem pe linia de plutire. Pana la urma am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. Sa speram că vom fi fericiţi în altă parte. Au fost totuşi 12 ani de viata foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost.

Citeste si: Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate în izolare: „Nu mă puteam mișca, nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi. A fost absolut sinistru”

Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade. Când nu mai e ce trebuie trebuie să cauţi în alta parte. Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună', spunea Paula Chirilă la vremea aceea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter