Pe ce a cheltuit Moroșanu banii de la Survivor, aproape 50.000 de euro: "Va fi pentru copii"

Publicat pe

Chinul de la Survivor nu a fost în zadar pentru Cătălin Moroșanu! Luptătorul a câștigat aproape 50.000 de euro, bani pe care i-a investit într-un proiect la case visa de mult timp. Cătălin Moroșanu spune că este datoria lui morală să dea mai departe din experiența sa de o viață în lumea sportului, așa că îi va ajuta și pe copii să iubească artele marțiale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu nu a câștigat premiul cel mare la Survivor 2021, însă a fost recompensat cu 3.000 de euro pentru fiecare săptămână din competiție. Astfel, trăgând linie la final, sportivul s-a întors în România cu 48.000 de euro, potrivit Fanatik.ro. Moro nu ține banii la ciorap, ci investește totul într-o școală de arte marțiale pentru copii.

Pe ce a cheltuit Moroșanu banii de la Survivor, aproape 50.000 de euro: "Va fi pentru copii"Pe ce a cheltuit Moroșanu banii de la Survivor, aproape 50.000 de euro: "Va fi pentru copii"

'Voi face o școală de arte marțiale, de lupte, în București, va fi pentru copii. Copiii trebuie să facă sport ca să fie sănătoși, iar eu consider că trebuie să îmi pun în valoare expertiza pe care o am și să îi îndrum spre sport pe cei mici', spunea Cătălin Moroșanu acum ceva timp.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:'E altfel, nu e ca în…'

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa: „S-a întâmplat’

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…’

Cătălin Moroșanu și-a deschis sala de lupte, în București, cu banii de la Survivor

Între timp, Cătălin Moroșanu și-a dus visul la bun sfâșit! Sportivul a anunțat că și-a deschis sala de lupte din București, în zona de nord a Capitalei, iar antrenamentele sunt dedicate copiilor între 5 și 16 ani, o singură grupă fiind pentru adulți.

La Academia Cătălin Moroșanu, Faimosul a pus la dispoziția copiilor cursuri de Kick-boxing, Muay-thai, Karate Kyokushin, MMA și Brasilian Jiu-Jitsu.

Câți bani a câștigat Moroșanu în 2020

Cătălin Moroșanu, ca membru al Consiliului Județean Galați, și-a depus declarația de avere, fostul Faimos de la Survivor România 2021, dovedind că a avut, financiar cel puțin, un an cât se poate de bun în 2020, în ciuda pandemiei.

Astfel, conform propriilor declarații, Cătălin Moroșanu a avut dividente în valoare de 461.000 de lei din firma pe care o deține, la care se adaugă 15.300 de lei din indemnizația pe care o percepe ca administrator al firmei și o indemnizație, conform legii, de 2190 lei ca și consilier județean.

În plus, acum exact un an, conform declarației de avere, Cătălin Moroșanu a vândut un apartament în valoare de 48.000 de euro.

Pentru a participa la Survivor România 2021, Cătălin Moroșanu, ales consilier județean la Galați din partea PNL a cerut o dispensă specială de la președintele instituției din care face parte.

'Am renunțat, așa cum e și normal, la indemnizația de consilier județean Oricum nu aș fi putut să o iau cât timp am fost la Survivor. Am vorbit, înainte de a pleca la Survivor, cu președintele Consiliului Județean, am lipsit motivat și nu ar fi fost ok altfel.

Oricum, planurile mele nu se schimbă, voi face tot ce pot pentru promovarea sportului, mai ales printre cei tineri, pentru copii. Lucrez la asta, vreau să susținem, cu bani publici, înființarea de cluburi sportive școlare', a mai spus, pentru FANATIK, Cătălin Moroșanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter