Pilotul Adrian Cernea, campion național de raliu, a murit. Mașina sa a fost prinsă de o viitură

Publicat pe

Pilotul Adrian Cernea, fost campion național în proba de off-road, a murit la finele săptămânii trecute, într-un accident dramatic. În timpul unei etape organizate la Slănic Moldova, mașina în care concura alături de Alex Tache a fost luată de ape.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, pilotul de off-road Adrian Cernea a murit într-un accident dramatic, în timpul unei etape organizate la Slănic Moldova. Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a confirmat sâmbătă, printr-o intermediul unei postări pe Facebook, că pilotul decedat în timpul etapei naționale de off-road ce a avut loc în județul Bacău este campionul național Adrian Cernea. Conform Federației, mașina în care se aflau Adrian Cernea și Alex Tache a fost luată de apele umflate ale râului Oituz.  

Pilotul Adrian Cernea, campion național de raliu, a murit. Mașina sa a fost prinsă de o viiturăPilotul Adrian Cernea, campion național de raliu, a murit. Mașina sa a fost prinsă de o viitură

Adrian Cernea a murit în apele râului Oituz

Ploile care au afectat săptămâna trecută mare parte din țară, producând inundații, au curmat mai multe vieți. Printre victime se află, din păcate, și Adrian Cernea, pilot de off-road, care a pierit luat, cu tot cu mașină, de apele râului Oituz. Deși era un pilot cu experiență, i-a fost imposibil să lupte cu natura dezlănțuită.

În momentul în care el și partenerul său de competiție, copilotul Alex Tache, au încercat să traverseze albia râului Oituz, cei doi au fost prinși de viitură, iar mașina a fost purtată de ape. În timp ce Alex Tache a reușit să se salveze în ultima clipă, Adrian Cernea a dispărut în apele înspumate. Competiția a fost întreruptă și au început imediat procedurile de salvare. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului: „Mi-am promis că niciodată…”/ EXCLUSIV

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic: „Am îmbătrânit 10 ani!”

Citește și: Zanni a plâns în hohote după ce Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor: „Îl iubesc'

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, despre nuntă și botez: „Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră'

Comunicatul Federației Române de Automobilism Sportiv, după tragedia de la Slănic Moldova

Un autoturism care participa la o competiție de off-road în stațiunea Slănic-Moldova a fost luat de ape, sâmbătă, 19 iunie, și doar unul dintre cei doi piloți care se aflau în mașină a reușit să se salveze.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați prin 112, de către un tânăr, de 30 de ani, din București, despre faptul că un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, a fost luat de apele unui pârâu, în pădurea din comuna Poiana-Sărată. Din primele verificări, s-a stabilit că un echipaj aflat într-un autovehicul, care participa la un concurs de offroad din Stațiunea Slănic-Moldova și se deplasa pe traseul dintre Slănic către Brețcu, județul Covasna a fost luat de viitură', a anunțat Inspectoratul de Poliție Bacău.

Copilotul, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a reușit să traverseze pârâul pe malul opus, iar autovehiculul, în care rămăsese captiv pilotul, de 40 de ani, a fost luat de viitură.

La scurt timp după ce Adrian Cernea a murit în mod dramatic în apele râului Oituz, Federația Română de Automobilism sportiv a lansat un comunicat.

„Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off-road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi (sâmbătă – n.r.), în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură', este mesajul FRAS, postat pe rețeaua de socializare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter