Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată! Ducesa de Cambridge va deveni mătușă

Publicat pe de Oana Pantazi

Deși zvonurile privind sarcina ei existau încă de când Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a născut al treilea copil, până acum, din prevedere sau poate din superstiție, sora ei mai mică a păstrat tăcerea. Iată însă că Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată și că a trecut deja de primul trimestru de sarcină.

Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

După ce Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil al său, pe micuțul Prinț Louis, în luna aprilie, au început să circule tot mai multe zvonuri cum că sora mai mică a Ducesei de Cambridge ar fi însărcinată. Pippa Midleton a intrat în atenția publicului la nunta surorii sale, unde a fost domnișoară de onoare și unde aproape că a eclipsat-o pe mireasă, așadar interesul presei a fost pe măsură după ce aceasta s-a măritat. Și iată că s-a dovedit că zvonurile nu au fost neîntemeiate, deoarece, recent, Pippa, a confirmat că este însărcinată și că urmează să aducă pe lume primul ei copil.

Sora mai mică a Ducesei de Cambridge a anunțat în mod oficial, în publicația Waitrose Weekend, că ea și soțul ei James Matthews vor deveni părinți pentru prima oară. În rubrica ei din celebra publicație, Pippa le dă sfaturi viitoarelor mămici despre exercițiile din timpul sarcinii, ea fiind o împătimită a sportului, doar că acum a trebuit să-și schimbe puțin rutina de exerciții. Ea a povestit că, „atunci când am aflat fericita veste că sunt însărcinată, mi-am dat seama că trebuie să-mi adaptez rutina 4-5 ori pe săptămână a antrenamentelor, mai ales că nu i-a spus antrenorului său personal despre sarcină până ce nu a depășit perioada de risc.

Kate Middleton a aflat prima despre sarcina surorii sale

Zvonurile despre sarcina Pippei Middleton au apărut încă din luna aprilie și era clar că sora mai mică a ducesei de Cambridge nu va mai putea ascunde mult vestea. Și, într-adevăr, primele semne au apărut acum puțin timp, când Pippa și James au participat la turneul de la Roland Garros, unde, deși a purtat o rochie care îi ascundea destul de bine condiția, s-a observat că proaspăta doamnă Matthews este însărcinată.

Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată.

Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată.

De altfel, după câte confirmă sursele din anturajul celor doi soți, Pippa și-a anunțat familia încă din luna aprilie, primii care au aflat vestea fiind chiar Kate, sora ei, mama și tatăl ei, care au declarat că sunt cum nu se poate mai fericiți că în familia lor va apărea încă un bebeluș. Ducesa de Cambridge a fost extrem de încântată de faptul că va deveni mătușă, cu atât mai mult cu cât sora ei, după câte a declarat, nu a suferit nicio clipă de grețuri matinale și se află într-o stare perfectă de sănătate.

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter