Prietenul Anamariei Prodan dezvăluie cum s-a ajuns la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf: „A sărit gardul și...”

Publicat pe

Prietenul Anamariei Prodan dezvăluie cum s-a ajuns, de fapt, la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. După incidentul violent de la sfârșitul săptămânii trecute, au început să apară noi informații despre modul în care s-au desfășurat lucrurile. Un apropiat al impresarei a spus de la ce a pornit întregul conflict și ce îi arăta aceasta pe telefon lui Laurențiu Reghecampf. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri, 23 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui conflict violent. Întreaga scenă a fost filmată, iar noi informații apar despre acest caz, pe măsură ce ambele părți încearcă să-și facă dreptate. Într-un interviu televizat, un apropiat al Anamariei Prodan a vorbit despre incidentul dintre impresară și antrenorul de fotbal. Acesta a făcut o cronologie a evenimentelor, susținând că Reghe ar fi intrat în casa fostei sale partenere, fără a o înștiința.

Prietenul Anamariei Prodan dezvăluie cum s-a ajuns la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf: „A sărit gardul și...'Prietenul Anamariei Prodan dezvăluie cum s-a ajuns la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf: „A sărit gardul și...'

Citește și: Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe:”Nu se poate dragoste cu forța”

Citește și: Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI:”Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el…”

Citește și: Cu cine se iubește Ioana Petric. Prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor are o relație la distanță:”Ne știm de când eram mici”

Citește și: O mamă din Dâmbovița s-a sinucis după ce și-a găsit copilul înecat în piscină.Ultimul mesaj lăsat de Camelia

Prietenul Anamariei Prodan dezvăluie cum s-a ajuns, de fapt, la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf

Andreas Stavarache a susținut că Laurențiu Reghecampf ar fi sărit gardul locuinței impresarei, pentru a-și vedea fiul. Anamaria Prodan a fost înștiințată despre acest lucru și s-a întors acasă pentru a rezolva problema.

Ulterior, lucrurile s-au precipitat între cei doi, iar discuția s-ar fi mutat în stradă. Se pare că impresara l-ar fi rugat pe fostul ei partener să ajungă la o înțelegere privind divorțul.

„Ea, de fapt, a fost foarte deranjată, am înțeles de la ea, că a sărit gardul ca să vorbească cu Bebe. Bebe nu voia să vorbească cu tatăl lui. (…) Din câte am înțeles, el a trecut pe la nașii lor, probabil că a băut. (…) Am înțeles că a intrat în casă și nici măcar nu a sunat-o. Cred că nu s-ar fi supărat dacă ar fi sunat, dacă ar fi căutat o altă modalitate. (…) Ea a venit repede acasă și a ajuns la discuția din stradă, ea arătându-i cum i-a stricat imaginea. (…) Îi arăta toate știrile care apar și îl roagă să divorțeze', a spus Andreas Stavarache, la Acces Direct.

Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în procesul cu soțul ei

Anamaria Prodan are prima victorie în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorului i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a decizie pentru pensia alimentară. Între cei doi foști parteneri au existat multe neînțelegeri cu privire la bani.

Anamaria Prodan declara în trecut că încă soțul ei îi datora fiului ei suma de 50.000 de euro. Impresara voia ca Reghecampf să-i plătească lui Bebeto să plătească 15.000 de euro, dar instanța a stabilit atunci ca antrenorul să plătească o pensie alimentară de 2.000 de euro lunar.

„Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter