Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex e însărcinată în primul trimestru

Publicat pe

Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex şi Prinţul Harry se află într-un tur regal în Australia. Acolo, cei doi au avut parte de o primire călduroasă, mai ales că la acel moment s-a aflat că vor deveni părinţi. Iată imagini inedite!

După zborul de peste 20 de ore din Marea Britanie până în Australia, Meghan şi Harry au ieşit la prima întâlnire oficială. Cei doi duci au fost întâmpinaţi de Guvernatorul General Commonwealth Sir Peter Cosgrove şi Lady Cosgrove la Admiralty House în Sydney. Aceasta este prima zi din turul regal.

Au şi avut parte de primele surprize, mici cadouri pentru bebeluşul nenăscut. Au primit un cangur care ţine în marsupiu un pui. Face clar referire la sarcina lui Meghan Markle. Pe lângă această jucărie, au mai primit şi o pereche de pantofiori. Sunt primele cadouri ale bebeluşului regal!

Toţi şi-au îndreptat privirea către Meghan Markle, către burtica ei. Ducesa a îmbrăcat o rochie albă, mulată pe corp. Ne-a bucurat enorm să îi vedem sarcina. Aceasta nu a renunţat la tocuri, semn că se simte foarte bine. A avut un look fresh şi mereu zâmbetul pe buze. Ea i-a adus şi un tribut Prinţesei Diana, mama Prinţului Harry, a purtat una dintre perechile de cercei ale acesteia, dar şi brăţara.

Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex e însărcinată în primul trimestruPrimele imagini cu burtica de gravidă a lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex e însărcinată în primul trimestru

În privinţa outfit-ului, Meghan a optat pentru o rochie semnată de KARENGEE şi pantofi STUART WEITZMAN.

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi

Pe data de 15 octombrie s-a făcut public faptul că Ducesa de Sussex este însărcinată. „Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântaţi să anunţe că ducesa de Sussex va naşte un copil în primăvara lui 2019', se arată în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reşedinţa lor oficială.

Foto: Northfoto, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter