Primele imagini cu fetița Elenei Udrea. Mesajul pe care l-a transmis Adrian Alexandrov

Publicat pe

La nici o lună de la nașterea Evei Maria, au fost făcute publice primele imagini cu fetița Elenei Udrea și al lui Adrian Alexandrov. Totul se întâmplă în contextul în care fostul ministru se află reținută, împreună cu Alina Bica, într-o închisoare din Costa Rica.

Primele imagini cu fetița Elenei Udrea. Mesajul pe care l-a transmis Adrian AlexandrovPrimele imagini cu fetița Elenei Udrea. Mesajul pe care l-a transmis Adrian Alexandrov

Primele imagini cu fetița Elenei Udrea au fost publicate de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, care a mers în Costa Rica imediat ce micuța s-a născut. Micuța a venit pe lume prematur, cu o lună și o săptămâna mai devreme decât data programată a nașterii, 26 octombrie.

În una dintre cele două imagini cu fetița Elenei Udrea, postate de Alexandrov, apare și fostul ministru, semn că fotografia a fost făcută înainte ca aceasta să fie ridiată de Interpol și dusă în arest. Fotografia este însoțiță și de un mesaj al lui Adrian Alexandrov, care face referire la situația în care se află familia lui în prezent:

'Am ales să fac această postare, cu Elena și fetiță noastră Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. 
Trecem prin momente dificile, și tot ce ne dorim este că micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea.
Elena este o femeie puternică, și va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră. 

PS: Îmi este greu să înțeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din brațele mamei', scrie Adrian Alexandrov.

În cealaltă imagine apar doar tatăl vizibil emoționat în timp ce-și ține în brațe fetița care doarme profund. 'Există locuri în INIMĂ ❤️ despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil 😘
Dor de Mami…', scrie acesta.

Elena Udrea, care a realizat un pictorial pentru revista VIVA!, cu puțin timp înainte de a naște, a fost săptămâna trecută, în Costa Rica, împreună cu Alina Bica. Udrea a fost reţinută în zona Sabana Oeste din oraşul San Jose, în baza unui mandat de arestare pentru fapte de corupţie şi abuz în serviciu. La rândul său, Alina Bica a fost arestată pentru infracţiuni asociate corupţiei.

Foto: Facebook 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter