Prințesa Eugenie are cont de Instagram, deși familia regală britanică nu agreează asta...

Publicat pe de Oana Pantazi

În timp ce membrii familiei regale britanice prefără comunicarea prin intermediul biroului de presă sau al paginii oficiale a Palatului Buckingham sau Kensington, verișoara lui William și a lui Harry, Prințesa Eugenie, are cont de Instagram și o mulțime de fani. Iată cum a reușit!

Prințesa Eugenie are cont de Instagram.

Prințesa Eugenie are cont de Instagram.

Imediat după ce logodna ei cu Prințul Harry a devenit publică, Meghan Markle nu doar că a renunțat la blogul ei de lifestyle, ci și-a închis și toate conturile din social media. Din păcate pentru ea, acesta este protocolul, care impune ca membrii familiei regale să lase canalele oficiale să se ocupe de comunicare (cum ar fi pagina de Instagram a Palatului Kensington sau ocntul oficial al familiei regale) prin intermediul postărilor, acesta fiind și motivul pentru care Prinții William și Harry, dar și Kate Middleton, ducesa de Cambridge, nu au conturi pe rețelele sociale. Cu toate acestea, Prințesa Eugenie, verișoara lui William și a lui Harry și nepoate Reginei Elisabeta a II-a, este pe Instagram, ea lansându-și contul în această primăvară. Evident, toată lumea se întreabă cum de a reușit tânăra să se sustragă de la protocolul regal.

My beautiful big sissy!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Este vorba de apropierea ei față de Tron, mai bine zis, de distanța care o desparte de acesta… Prințesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a Prințului Andrew, Duce de York – unul dintre fiii Reginei Elisabeta a II-a și fratele Prințului Charles, viitorul monarh al Marii Britanii – și a lui Sarah, Ducesa de York. Drept urmare, este a noua în linia de succesiune la tron și nu are obligații oficiale în familia regală.

Eugenie își însoțește tatăl în vizitele oficiale și îl sprijină în acțiunile caritabile, dar ocupația ei principală este cea de director asociat la galeria londoneză de artă Hauser & Wirth și probabil tocmai acesta este motivul pentru care a început să folosească Instagramul. Culmea este că este singura și din familia ei, sora ei mai mare Prințesa Beatrice, neavând cont pe celebra rețea de socializare.

De când și-a deschis contul, Prințesa Eugenie a postat imagini de la acțiuni caritabile, fotografii în care apare alături de logodnicul ei, Jack Brooksbank, sau instantanee cu mama și sora ei, dar și cu cei doi simpatici Yorkshire Terrieri pe care îi are. Paradoxal, deși are doar 19 postări, Eugenie i-a făcut pe mulți să o invidieze, deoarece a adunat nu mai puțin de 179.000 de urmăritori, iar una dintre postările ei recente a primit nu mai puțin de 26.000 de like-uri. Printre susținătorii cei mai de seamă ai prințesei este chiar Sarah Fergusson, Ducesa de York, care, deși e greu de crezut, spre deosebire de fiica ei, are vechime pe Instagram și care, cu siguranță, va împărtăși cu fanii momentul în care fiica ei, Prințesa Eugenie, se va căsători cu iubitul ei Jack, în luna octombrie.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter