Prințul Harry și Meghan Markle – prima apariție în balconul de la Buckingham

Publicat pe de Oana Pantazi

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea prima lor apariție în balconul de la Palatul Buckingham sâmbăta aceasta, cu ocazia tradiționalei parade Trooping The Colour, când este sărbătorită ziua Reginei Elisabeta a II-a, iar admiratorii lor abia așteaptă să-i vadă pe Ducii de Sussex împreună.

Prințul William și Meghan Markle au ratat celebrul sărut din balconul Palatului Buckingham.

Prințul William și Meghan Markle au ratat celebrul sărut din balconul Palatului Buckingham.

Balconul de la Palatul Buckingham este unul dintre cele mai iconice locuri din lume, pentru că a găzduit cele mai multe persoane cu sânge albastru pe metrul pătrat. Anul acesta, admiratorii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry au fost extrem de dezamăgiți, deoarece se așteptau ca aceștia să se căsătorească la Londra, pentru a putea vedea cu toții celebrul sărut din balconul palatului, la fel cum s-a întâmplat și la nunta Prințului William, dar și la a cea a tatălui lor, Prințul Charles. Mezinul familiei s-a căsătorit însă la capela Castelului Windsor, văduvindu-și fanii de celebra scenă a balconului. Sărutul mirilor a existat, evident, însă nu a fost la înălțime… la propriu, dat fiind că a lipsit altitudinea balconului.

Celebrul sărut din balconul de la Buckingham dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, părinții Prinților William și Harry.

Celebrul sărut din balconul de la Buckingham dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, părinții Prinților William și Harry.

Sâmbătă, Regina este sărăbătorită la Palatul Buckingham

 

Acum însă, Harry și Meghan își vor lua revanșa și vor apărea în sfârșit în balconul de la Buckingham, pentru a privi, alături de întreaga familie regală, parada Trooping The Colour și a sărbători ziua Reginei. Deși s-a născut în luna aprilie, monarha Marii Britanii are privilegiul de a-și sărbători ziua de naștere de două ori – o dată în ziua de pe certificatul de naștere și a doua oară în luna iunie, când vremea este mult mai blândă și permite manifestări în aer liber.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au fost vedetele paradei Trooping the Colour.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au fost vedetele paradei Trooping the Colour.

 

Și cum apariția pentru prima oară în faimosul balcon va demonstra perfect modul în care Meghan a fost primită în familia regală britanică, evenimentul va prezenta mai mult interes ca de obicei, chiar dacă momentele favorite ale fanilor au fost cele de la nunțile regale. Toți membrii noi ai familiei și-au făcut intrarea oficială în lume în același mod – atât Prințul George, cât și Prințesa Charlotte fiind vedete ale paradei Trooping The Colour de anul trecut. Anul acesta, centrul de interes se va muta spre tinerii căsătoriți, mai ales de când s-a aflat că meghan este în grațiile Reginei. Se pare că aceasta va călători la Londra, alături de bunica lui Harry, în trenul ei personal, favoare de care ceilalți doi nepoți ai ei, William și Kate Middleton, nu s-au bucurat.

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter