Cu un picior în ghips din cauza unui accident copilăresc, Randi lămurește zvonurile despre anularea concertelor

Publicat pe

Randi a suferit, recent, un accident frecvent mai degrabă în rândul băețeilor neastâmpărați sau al sportivilor de performanță. Un joc de fotbal luat prea în serios l-a dus pe artist la spital, în urma unei accidentări la picior. Acum, Randi are piciorul în ghips pentru o bună perioadă, spre îngrijorarea fanilor. Îndată ce veștile în acest sens au început să circule, au apărut și zvonurile conform cărora muzicianul și-ar fi anulat toate contractele și concertele pe care urma să le susțină în perioada următoare. Noi l-am întrebat care este adevărul și iată ce am aflat:

Cum ai ajuns să îți luxezi piciorul la fotbal, cum ai reușit performanța?
Merg cu prietenii la fotbal destul de des și dată această am încercat să ne demonstrăm nouă că putem să jucăm ca Real Madrid și am jucat un pic mai dur. J) Urmăream o minge în aer care nu mai cădea și un băiat a vrut să ajungă la ea înaintea mea. Rezultatul a fost o glezna luxată.

Câte apariții și concerte a trebuit să anulezi și câți bani ai pierdut? : )))
Nu o să anulez nici o apariție sau concert, pentru că am glezna luxată, nu gâtul. Pot cânta la fel, numai că o să fiu puțîn mai static pe scenă. În schimb am anulat o filmare de videoclip, pentru următorul single.

Cât timp va trebui să stai cu piciorul în ghips?
Oficial până în 20 Mai. Doctorul mi-a spus că trebuie să stau două săptămâni cu piciorul în ghips, însă cred că o să-l scot cu câteva zile mai devreme. Am niște concerte în Ucraina cu Morandi și nu vreau să călătoresc cu ghipsul.

Câtă lume s-a semnat până acum pe ghips, ce dedicații ai scrise?
Doar nepoțeii mei au avut privilegiul acesta. Însă aștept propuneri și replici inventive. Așa că dacă îmi dați comentarii amuzante și creative, pe conturile mele de Facebook sau Instagram, promit că le notez pe ghips.

Știm că mergi aproape zilnic la sală. Cum o să stai fără sală în perioada asta?
Dacă ați ști cât de greu e să mergi în cârje, ați înțelege că am sala cu mine peste tot acum. J) Lucrez brațele în perioada asta.

VIVA! l-a vizitat pe Randi în locuința lui, iar imagini în exclusivitate puteți vedea AICI.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter