Reacția Danei Budeanu, după ce Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19: "Imaginați-vă o înjurătură și luați-o din partea mea!"

Publicat pe

Dana Budeanu a reacționat după ce Andreea Esca a mărturisit că a trecut prin experiența COVID-19, atât ea, cât și soțul și băiatul ei. 'Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea', este de părere designerul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore și anume Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți. Le știți pe alea? Nu! Mergeți prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeți.

Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea, toți cei care ați scris și ați pronunțat acest nume ieri! O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am și spus în această perioadă, dar o să fac o paranteză înainte să spun ce spus eu și ce cred eu ca să mai anihilăm puțin mizeria care se propagă exclusiv în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, boi, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing?

Citește și:

Ce este transfuzia cu plasmă autoimună, tratamentul cu care soțul Andreei Esca a fost salvat. Alexandre Eram a făcut cea mai gravă formă de COVID-19: 'Cred că așa arată iadul'

Există vedete peste tot pe glob și fac campanii pentru a dona oamenii bani (…) sunt pro aceste chestii, adună bani și fac lucruri de genul ăsta. (…) Peste tot în lume există aceste asocieri că vedetele sprijină aceste fundații, strâng fonduri, hai să ajutăm bolnavii de Sida…

Reacția Danei Budeanu, după ce Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19: "Imaginați-vă o înjurătură și luați-o din partea mea!"Reacția Danei Budeanu, după ce Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19: "Imaginați-vă o înjurătură și luați-o din partea mea!"

Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am și spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie!

De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca, pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!', spune Dana Budeanu.

Citește și:

Smiley o apără pe Andreea Esca, după ce a avut COVID-19 și a fost pusă la zid de oamenii care nu cred în coronavirus: 'Nu e singura mea cunoștință personală care a avut COVID-19'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter