Remus Boroiu este noul fermier-șef la FERMA. A câștigat duelul cu Brigitte: "Mă târăsc dacă va fi nevoie!"

Publicat pe

Remus Boroiu este noul fermier-șef din Ferma, după ce a câștigat duelul cu Brigitte. „Mă tărăsc dacă va fi nevoie, dar ajung primul întotdeauna!', le-a transmis concurentul colegilor lui din competiție, iar prima regulă pe care a impus-o în Ferma este să se facă sport în fiecare dimineață.

 

La o lună de când au intrat în Ferma, nervii și tensiunile între vedete ating cote maxime uneori. Țapul ispășitor în Ferma pare a fi Claudia Pavel, care săptămâna trecută s-a certat cu Jorge și l-a jignit în fel și chip, spre dezgustul telespectatorilor, dar și al celorlalți concurenți. „ciupercă otrăvitoare”, „fungus”, „posedat” sau „omul Diavolului” sunt doar câteva dintre jignirile care au agresat urechea fanilor emisiunii.

Un nou scandal a izbucnit și în această săptămână, în centrul atenției fiind din nou Claudia Pavel, care i-a spus cuvinte grele lui Brigitte, respectiv „perversă”, „golancă” sau „puşcăriaşă”.

Pentru prima dată de când au intrat în Ferma, concurenții au parte de o mare surpriză. Vor avea posibilitatea să-și folosească banii pe care i-au câștigat de-a lungul săptămânilor pentru sarcinile pe care le-au îndeplinit. Un negustor va veni la fermă să negocieze cu concurenții produsele pe care aceștia le pot cumpăra și la care visează. Va fi Remus pe placul tuturor? Va ține cont de dorințele tuturor colegilor lui? Rămâne de văzut dacă a câștigat încrederea celor din casă, în această seară, de la 21:30.

Dacă la Ferma nervii sunt greu de controlat, la cabană viața pentru cei șase bandiți pare încă liniștită, deși mai au și ei parte de mici neînțelegeri. Dacă aseară telespectatorii i-au văzut la lucru pe 'artiștii' Pastramă, Bărbulescu și Kamara, în această seară se pregătesc de o petrecere surpriză.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter