Richard Gere, tată pentru a doua oară, la 69 de ani. Sarcina soției lui, binecuvântată de la Dalai Lama

Publicat pe de Alina Dan

Actorul Richard Gere va deveni tată, pentru a doua oară, la vârsta de 69 de ani. El și soțai sa, Alejandra Silva (35 de ani) vo deveni părinți în curând, acesta fiind primul copil al cuplului.

Deși zvonuri cu privire la sarcina Alejandrei circulau de mai multă vreme, confirmarea a venit în acest weekend, odată cu postarea pe Instagram a soției actorului. Aceasta a publicat o fotografie în care apare alături de Gere, în timp ce liderul spiritual budist Dalai Lama îi binecuvânta sarcina.

„Sunt foarte fericită că am primit binecuvântarea sfinţiei sale Dalai Lama', a scris soţia lui Richard Gere pe contul ei de Instagram, alături de o poză din Rotterdam.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on


Cuplul petrece câteva zile în Olanda, unde s-a întâlnit cu marele maestru al budismului. Dalai Lama este o persoană foarte importantă pentru ei, având în vedere că s-au căsătorit în luna mai în această religie.

Richard Gere, care a împlinit 69 de ani la 31 august, mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

 La rândul ei Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un copil în vârstă de cinci ani
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter