RIO 2016: Horia Tecău şi Florin Mergea joacă finala de tenis masculin la dublu

Publicat pe

Parcurs excepţional pentru jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea la Olimpiada de la Rio. Cei doi vor juca finala de tenis la dublu, urmând să întâlnească perechea spaniolă Lopez-Nadal.

 

tecau-si-mergea

 

În semifinală, cei doi români au învins reprezentenţii Americii, Johnson/Sock, scor 6-3, 7-5. Horia Tecău şi Florin Mergea şi-au asigurat deja medalia de argint, cea de-a doua pentru România, pe care spera însă să o schimbe într-una de aur.

 

Intr-un interviu acordat pentru Viva!, Horia Tecău mărturisea că mereu a fost mai bun la dublu decât la simplu, iar găsirea partenerului potrivit nu este o misiune foarte uşoară:

 

„Nu-i ușor să găsești pe cineva cu care să te completezi pe teren și să te înțelegi și bine în afara terenului. Ajungi să petreci mai mult timp cu partenerul decât cu oricine altcineva și trebuie să iei în considerare multe lucruri. Ori te gândești la asta înain­te, ori încerci diferiți parteneri până îl găsești pe cel potrivit.'

 

Iată însă că împreună cu Florin Mergea, Horia Tecău are şanse mari să câştige medalia de aur.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter