Rita Mureșan, revoltată după moartea bunului său prieten, Răzvan Ciobanu: „Mulți se dau «prietenii» tăi acum!” / MESAJUL emoționant al creatoarei de modă

Publicat pe

Rita Mureşan a fost una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu. Creatoarea de modă este profund îndurerată de pierderea acestuia şi a postat mai multe mesaje de regret pe Facebook. În ultimul dintre ele, Rita Mureşan se arată revoltată de falşii prieteni ai lui Răzvan, care caută publicitate în urma tragicului eveniment petrecut în a doua zi de Paşte, în care Ciobanu şi-a pierdut viaţa la doar 43 de ani.

Rita Mureșan, revoltată după moartea bunului său prieten, Răzvan Ciobanu: „Mulți se dau «prietenii» tăi acum!' / MESAJUL emoționant al creatoarei de modăRita Mureșan, revoltată după moartea bunului său prieten, Răzvan Ciobanu: „Mulți se dau «prietenii» tăi acum!' / MESAJUL emoționant al creatoarei de modă

„Mulți se dau «prietenii» tăi acum! Eu știu exact cine erau cu adevărat aceia! Voi rămâne cu amintirea serilor, muuultelor seri, în care veneai la mine la cină «pentru că stau aproape și gătesc bine»! Și cu «frontul comun» pe care l-am facut ca să le arătăm ăstora care ne puneau la zid că eram graşi…

Apoi eu am pierdut-o pe mama… Şi tu ai fost acolo! Chiar acolo lângă mine, la Breaza! Aşa că oriunde te vor duce să te înmormânteze, eu voi fi acolo! Şi mă ştii cu posturile şi cu pomenile! Din punctul ăsta de vedere să nu îţi faci griji!

Mă uimeşte faptul că ai ales să pleci în a doua zi de Paşti! Ştii cum se spune, de mână cu Iisus! În aceeaşi zi cu prietenul Dârţă! Bravo vouă!!! Să te odihneşti în pace, prieten drag! Dumnezeu să te ierte, că doar el poate! Pământenii ştiu doar să judece! Şi probabil o să te judece! Pentru o grămadă de nimicuri! Or să uite ce TALENT extraordinar erai! Însă tu eşti deja departe, de mână cu Iisus! Amin!', a scris Rita Mureşan pe Facebook.

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, într-un accident rutier produs aproape de staţiunea Năvodari. Se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă, în momentul în care autoturismul de teren a ieşit de pe şosea şi a lovit mai mulţi copaci.

Un localnic a dat alarma la 112 în această dimineaţă în jurul orei 7, însă creatorul de modă murise cu câteva ore înainte şi medicii sosiţi la faţa locului n-au putut decât să constate decesul. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter