Rochia de mireasă a Valentinei Pelinel, inspirată de Meghan Markle

Publicat pe

Astăzi, 30 septembrie, este una dintre cele mai frumoase zile din viața Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Cristi Borcea a dus-o la altar. Evenimentul este unul fabulos, iar rochia de mireasă purtată de Valentina Pelinel este spectaculoasă.

Rochia de mireasă a Valentinei Pelinel este tip prințesă și are un croi foarte simplu. În ziua nunții sale, vedeta nu a ales o rochie încărcată, ci una extrem de simplă, dar care arată extraordinar de bine, având în vedere că este însărcinată cu gemeni. Rochia este fără mâneci și este de culoare albă. Pentru machiajul soției lui Cristi Borcea, make-up artistul a venit special din România. Elena Ciftci este cea care a machiat-o și la cununia civilă, pe data de 12 septembrie.

Rochia de mireasă a Valentinei Pelinel a fost inspirată de Meghan Markle. Cele două au purtat rochii pentru cea mai importantă zi din viața lor din același tip de material și la fel de simple.

Părul Valentinei Pelinel a fost coafat în bucle lejere. Pe buze, vedeta a purtat ruj roșu, iar machiajul nu a fost unul strident.

Pentru accesorii, Valentina Pelinel a apelat la cerceii din colecția Iuliei Albu. Bijuteriile costă aproximativ 700 de lei.

Printre primii invitați care s-au grăbit să ajungă la biserica unde va avea loc cununia s-au aflat chiar trei dintre cavalerii de onoare ai mirelui Cristi Borcea. Este vorba de Giovani Becali, Victor Pițurcă și Gigi Nețoiu.

Rochia de mireasă a Valentinei Pelinel, inspirată de Meghan MarkleRochia de mireasă a Valentinei Pelinel, inspirată de Meghan Markle

Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din Budapesta

La petrecere nu vor fi mai mult de 40 de invitați. Invitații sunt cazați la un hotel de cinci stele din Ungaria, iar fostul acționar de la Dinamo a fost cel care a plătit totul. Cununia religioasă va avea loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul', din Budapesta și va fi oficiată de părintele David Pop, în limba română.

Evenimentul are loc într-un restaurant de lux din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel. Pentru închirierea acestui restaurant, care are o istorie de 100 de ani, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro.

Meniul de la petrecere costă 200 de euro, iar la restaurantul la care cei doi fac nunta a mâncat și Regina Elisabeta a Marii Britanii.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter