Roxana ex-Trident este distrusă! Fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani nu vrea să audă de ea: "E o străină pentru mine!"

Publicat pe

Roxana ex-Trident trăiește, de șapte ani, o dramă greu de imaginat. Fiica ei, Oana, care a rămas la fostul soț, nu vrea să o vadă. Roxana este distrusă și își plânge durerea la TV și pe rețelele de socializare, în speranța că mesajele disperate vor ajunge la fetița care are 12 ani acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Blagu, ex-Trident, a făcut dezvăluiri emoționante la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Fosta cântăreața a povestit cum a plănuit s-o vadă pe fiica ei și chiar să-i vorbească. S-a ascuns în sala unde urma să vină Oana și i-a apărut, brusc, în cale. Din păcate, avea să aibă parte de o nouă tristețe pentru că perioada lungă în care nu s-au văzut și-a spus cuvântul.

'Mi-a spus că nu dorește să mă vadă și să o las în pace', a povestit Roxana. 'Am lucrat psihic cu mine pentru acea întâlnire. Mi-am dorit ca ea să simtă energia mea și cât de mult o iubesc. Pentru câteva minute… Așa a fost să fie, nu-s supărată, eu o s-o iubesc necondiționat', a spus Roxana Blagu.

Roxana ex-Trident nu și-a mai văzut fiica de 7 ani

Roxana Blagu a povestit că i-a dat mesaj fiicei sale că s-a născut frățiorul ei, dar Oana a rămas insensibilă.

'I-am dat mesaj când l-am născut pe frățiorul ei, dar nu mi-a răspuns, mă blochează mereu. Fetița mea e o străină pentru mine. Dar nu trebuie să stea cu mine ca să știe că o iubesc. O aștept mereu lângă mine. În toți anii ăștia, Dumnezeu mi-a dat putere', a dezvăluit Roxana Blagu.

Oana este rodul iubirii dintre Roxana Blagu și afaceristului Marcel Sârbu, cei doi despărțindu-se însă de mulți ani. Roxana a pierdut custodia fetiței, care i-a fost încredințată tatălui ei. La vremea aceea, judecătorii n-au văzut cu ochi buni faptul că fosta cântăreaţă îşi schimba des domiciliul şi au decis că tatăl poate să aibă grijă mai bine de fetița care avea cinci ani.

Citește și: Rodica Olariu are COVID-19 și are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. Mesajul disperat al interpretei de muzică populară

Roxana ex-Trident este distrusă! Fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani nu vrea să audă de ea: "E o străină pentru mine!"Roxana ex-Trident este distrusă! Fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani nu vrea să audă de ea: "E o străină pentru mine!"

Roxana i-a trimis un mesaj fiicei sale și acum o lună, de ziua ei

Roxana Blagu a încercat pe toate căile posibile să se apropie de fiica ei, alături de care îi era permis să stea, oficial, doar două weekend-uri pe lună. În realitate, Marcel Sârbu nu a lăsat-o niciodată pe Oana să meargă la mama ei.

‘‘În cele două weekend-uri pe lună, timp în care îmi este permis să o văd, tatăl fetiţei mele nu mă lasă mai mult de trei minute să stau în preajma ei şi de fiecare dată suntem acompaniaţi de avocatul sau şoferul său', declara Roxana în urmă cu trei ani.

Citeste si: Ce nu au voie să mănânce niciodată membrii familiei regale britanice. Dezvăluirile fostului bucătar de la Palatul Buckingham

Mesajul emoţionant transmis de Roxana Blagu fiicei sale, Oana:

„De ziua ta, copilul meu, îţi doresc să fii sănătoasă, să râzi din tot sufletul, să fii bună chiar dacă ai învăţat încă de mică să urăşti!
Ura, fetiţa mea, nu vine din sufletul tău pur, vine din frustrările şi fricile altora! Ţie să nu-ţi fie frică niciodată, de nimic, pentru că mama ta este lângă tine mereu, orice ai face, orice ai gândi şi oricând vei avea nevoie! Chiar dacă acum nu sunt fizic, eu voi fi mereu aici să te aştept, cu blândeţe, bunătate şi înţelegere!
Dacă ţi-am greşit, copilul meu, îţi spun IARTĂ-MĂ! Iartă-mă că am fost slabă, iartă-mă că mi-am dorit să ai o copilărie normală! IARTĂ-MĂ pentru destinul pe care ţi l-am oferit!
Dacă crezi că nu te-am iubit suficient, îţi spun că sacrificiile mele sunt mai presus decât cuvintele! Că umilinţele şi durerea sufletului meu de a sta departe de tine sunt mai presus decât orice lucru material care ţi se oferă!
Îţi spun că fericirea ta e mai presus decât mine şi că te văd mereu! Da, te văd peste tot, sunt ca umbra ta, care nu se apropie doar ca să nu-ţi strice liniştea şi să nu-ţi vadă lacrimile care îmi taie sufletul… Stau şi te privesc zeci de minute, să-ţi văd chipul tău de înger, să-ţi văd gesturile, să simt că nu creşti fără ca eu să nu fiu lângă tine! Din păcate, doar atât pot… zeci de minute… altfel nu m-aş mai sătura din a te privi…
Şi mă rog pentru tine, copilul meu, să fii bine mereu!
După ani de luptă în zadar, am renunţat! Am renunţat pentru tine, sufleţelul meu frumos! Şi m-am conformat în a te adora aşa cum ştiu şi pot… de la distanţă!
Tu nici măcar nu mă cunoşti, ai o imagine despre mine conturată din egoism şi răutate, dar într-o zi când tu vei vrea, mă vei privi în ochi şi sunt sigură că mă vei recunoaşte, pentru că NIMENI pe lumea asta nu o să te iubească aşa cum am făcut-o eu dinainte de a veni pe lume, neştiind că într-o zi vom fi despărţite!
Te ador oriunde ai fi! Necondiţionat!
La mulţi ani, Oani meu!
A ta pentru totdeauna,
Mama TA!”

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă