Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție: "Am dureri foarte mari"

Publicat pe

Andra Volos a fost, recent, în Turcia pentru o operație de liposucție și nici bine nu s-a recuperat, că are probleme de sănătate. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a liniștit fanii de pe rețelele de socializare și spune că se simte bine, reamintindu-le urmăritorilor săi de pe Instagram că starea psihică este foarte importantă când ai probleme de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Andra Volos a postat o fotografie în mediul online cu mai multe medicamente pe care le ia, alături de care a transmis mesajul:  „Început de săptămână…'. În imagine se pot observa mai multe pastile pentru răceală, dar și un termometru, iar fanii au reacționat imediat, dându-i mesaje tinerei pentru a o întreba cum se simte.

Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție: "Am dureri foarte mari"Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție: "Am dureri foarte mari"

Știți ce mă face să fiu mai tare? Faptul că pe mine nu m-a doborât o anestezie de șase ore și o operație super grea. Îmi aduc aminte că exact la două-trei ore după anestezie m-am trezit din pat și m-am pus să dansez. De ce m-ar doborî situația de față?

Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție

Sunt bine, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, pentru că vă îngrijorați și îmi sunteți alături.

În concluzie, o să-mi revin în totalitate cât mai repede pentru că am observat că sunt foarte bine și cu operația. E important psihic și sufletește să fii bine, că după aia le ai pe toate', a anunțat Andra Volos, pe Instagram.

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Citește și: Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D: „Să nu arunci cu pietre în…'

Imediat după operația din Turcia, Andra Volos se plângea de dureri mari, dar nu și-a pierdut nici o secundă optimismul.

Am dureri foarte mari, dar pot spune, totuși, că sunt ok. Mă interesa să ies din operație, să fiu eu. Am un drenaj… Sunt cam amețită, îți dai seama, am stat șase ore în operație… Medicul mi-a transmis, printr-o asistentă, că a ieșit superb, că a ieșit fix ce a vrut el.

Mai stau aici până sâmbătă seara, apoi voi fi mutată pentru cinci-șase zile la un hotel, pentru că e nevoie să fiu supravegheată, să fiu masată, perfuzii…

Nici nu am voie să stau singură perioada asta, pe picioare nu pot să stau. Bine că m-am trezit din anestezie, că a fost foarte lungă', a declarat Andra Volos, pentru cancan.ro, la scurt timp după operație.

La scurt timp după intervenția chirurgicală pe care a avut-o la o clinică privată în Turcia, Andra Volos a postat o fotografie cu rezultatul acesteia, fiind foarte de mândră de cum se recuperează.

,Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni. (…) Zilelele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea. Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez.(…)”, a declarat Andra Volos pe Instagram.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter