Nu i s-a îndeplinit ultima dorință! Şase presupuși copii ai lui Maradona au interzis incinerarea

Publicat pe

Șase copii au venit, după moartea fostului fotbalist, să spună autorităților că El Pibe dOro este tatăl lor biologic. Aceștia obligă Instanța să interzică incinerarea corpului fotbalistului, în eventualitatea în care este nevoie de probe ADN pentru stabilirea paternității.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maradona a murit luna trecută la vârsta de 60 de ani după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires. Deşi avocaţii starului argentinian au anunţat existenţa unor probe de ADN, un tribunal a impus ca fostul jucător să nu poată fi incinerat la o dată ulterioară.

Nu i s-a îndeplinit ultima dorință! Şase presupuși copii ai lui Maradona au interzis incinerareaNu i s-a îndeplinit ultima dorință! Şase presupuși copii ai lui Maradona au interzis incinerarea

Corpul fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona trebuie conservat în cazul în care ADN-ul său este necesar în cazurile de stabilire a paternităţii, a hotărât o instanţă din Argentina.

Cinci copii au fost deja recunoscuţi de Maradona, patru în Argentina şi unul în Italia, pe când juca la Napoli, iar alţi şase aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii pentru a putea participa în complexul proces de moştenire a bunurilor fostului mijlocaş.

Unul dintre cei şase copii, Magali Gil, 25 ani, a spus că a aflat acum doi ani că idolul argentinian a fost tatăl ei biologic şi a solicitat un eşantion ADN pentru confirmarea paternităţii, anunţă Agerpres.

Avocatul acuză neglijență medicală

Avocatul lui Maradona a publicat un comunicat pe rețelele de socializare, în care vorbește despre o neglijență a personalului medical și despre timpul lung de așteptarea până la sosirea ambulanței, anunțând că va cere investigații suplimentare.

„Este inexplicabil că, timp de 12 ore, prietenul meu nu a avut parte de atenția și controlul personalului medical. Ambulanței i-a luat mai mult de jumătate de o oră să ajungă.

Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea și voi cere ca aceste consecințe să fie investigate până la capăt. După cum mi-a spus Diego: ‘Tu ești soldatul meu, acționează fără milă', a scris Morla.

Citește și:

Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Dalma Maradona, mesaj emoționant pentru tatăl său, legendarul Diego Maradona: „Așteaptă-mă acolo, te iubesc!”

Ilie Năstase l-a cunoscut pe Diego Maradona: „Nu se atingea nimeni de el! Trecea ca prin brânză prin toţi jucătorii'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter