Prințul Paul, condamnat la peste 3 ani de închisoare! Este dat în urmărire internațională, după ce a dispărut

Publicat pe

Prinţul Paul al României a fost condamnat la 3 ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Ferma Băneasa, alături de Remus Truică. Dat fiind că oamenii legii nu l-au găsit la locuința sa pentru a fi dus la închisoare, a fost dat în urmărire internaţională.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magistrații au decis! Prințul Paul al României a fost condamnat definitiv în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa' la 3 ani și 4 luni de închisoare. Oamenii legii au mers la locuința sa pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei, însă Prințul Paul e de negăsit.

Prințul Paul, condamnat la peste 3 ani de închisoare! Este dat în urmărire internațională, după ce a dispărutPrințul Paul, condamnat la peste 3 ani de închisoare! Este dat în urmărire internațională, după ce a dispărut

Soția sa, Prințesa Lia, a refuzat nu ofere detalii cu privire la locul în care se află Paul Philippe de România, potrivit stirileprotv.ro.

Prințul Paul este de negăsit

Drept urmare, Prințul Paul este dat în urmărire internațională. Fotografia sa și detaliile despre Paul Philippe au fost deja postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale', a transmis Poliția Capitalei.

Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare

Remus Truică a fost ridicat de poliţişti din locuința sa din Snagov, în cursul serii de joi. Omul de afaceri a primit o pedeapsă de 7 ani, în același dosar. Decizia este definitivă!

De asemenea, și oamenii de afaceri Benny Steinmetz și Tall Benjamin Silberstein, au fost condamnați, în lipsă. Fiecare a primit câte 5 ani de închisoare.

În urmă cu 10 ani, persoanele implicate în dosar l-au ajutat pe Paul al României să recupereze Ferma Regală Băneasa și Pădurea Snagov, întrucât i-ar fi aparținut bunicului, fără însă a avea drept de moștenire.

Citește și: Prințesa Lia i-a cântat soțului melodia pe care s-au îndrăgostit:'Muzica a marcat relația mea cu Prințul Paul'

Citește și: Dramă în familia Prințului Paul de România.Fiul acestuia, Carol Ferdinand, a fost operat de urgență la Veneția

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Nu i s-a îndeplinit ultima dorință!Şase presupuși copii ai lui Maradona au interzis incinerarea

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter