Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Publicat pe

La 35 de ani, Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară cu scriitorul și actorul de comedie Colin Jost, care este cunoscut pentru munca sa în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Din cauza restricțiilor COVID-19, cei doi n-au putut avea nunta la care visau.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scarlett Johnsson și Colin Jost, scriitor pentru scenetele emisiunii Saturday Night Live, au început o relație acum aproximativ trei ani și s-au logodit în mai 2019.


Colin are 38 de ani și aceasta este prima dată când se însoară, în timp ce Scarlett și-a mai încercat norocul de doi ori până acum. Actrița de 35 de ani a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds și omul de afaceri francez Romain Dauriac, cu care are o fiică.

'Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19', a anunțat pe contul de Instagram Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-și achiziționa hrană în timpul pandemiei.

Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lorScarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Grupul a spus că Johansson și Jost sprijină eforturile de a ajuta oamenii în timpul pandemiei.
'Dorința lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile', a spus organizația caritabilă.
Reprezentanții actriței au confirmat vestea.

Ce a atras-o pe Scarlett la Colin

Se pare că a găsit un băiat bun, s-a confesat un apropiat al cuplului. E pretențioasă când vine vorba de bărbați și poate să aibă orice bărbat își dorește, însă Colin a avut ceva în plus față de ceilalți: simțul umorului.

„Scarlett este interesată cel mai mult de personalitate atunci când vine vorba de bărbați. Colin o face să râdă. E foarte atrasă de el”, a completat sursa.

Citeste si: Antrenorii lui Scarlett Johansson recomandă ciocolata înainte de sală

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter