Se-ncinge treaba la Ferma! Viviana Sposub răbufnește: "Paul e puțin înfierbintat de la abstinență!"

Publicat pe

Paul Diaconescu are impresia că între două nu îl plouă, ala că aleargă de la Elena Chiriac la Viviana Sposub, în speranța că una dintre ele va ceda farmecelor lui. Doar că fetele se țin tare pe poziții și nu se lasă așa ușor impresionate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cea de-a treia săptămână a celui mai dur sezon al reality show-ului Ferma începe astăzi. Când credeau că au înțeles mersul lucrurilor și cum evoluează competiția, fermierii vor descoperi că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nici nu s-au gândit!

Fermierii au început să se cunoască și pe lângă primele idile, au apărut și primele conflicte care mocnesc odată cu creșterea greutății activităților cotidiene și a lipsei mâncării. Cum vor continua ironiile dintre Bogdan Stoica și Anna Lesko și cum îl va pune Anna la punct pe Octavian Ciovică, aflăm astăzi.

Citește și:

Care este, de fapt, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma. Ce fac cei doi „îndrăgostiți” când nu sunt filmați

Provocarea săptămânii va da peste cap toate calculele făcute de fermieri înainte de venirea Mihaelei în casă: doi câte doi vor fi legați la mână și vor trebui să rezolve așa toate misiunile primite, dar și să meargă la baie sau să doarmă. Cum vor resimți aceștia șocul de a merge la baie cu unul dintre colegi sau de a dormi în același pat, descoperim diseară.

Se-ncinge treaba la Ferma! Viviana Sposub răbufnește: "Paul e puțin înfierbintat de la abstinență!"Se-ncinge treaba la Ferma! Viviana Sposub răbufnește: "Paul e puțin înfierbintat de la abstinență!"

După ce idila lui Paul Diaconescu cu Elena Chiriac părea că se dezvoltă, acesta se va apropia de Viviana Sposub și va deveni extrem de confortabil în prezența ei. Noaptea îi va surprinde pe aceștia în același pat, iar Viviana va face una dintre cele mai surprinzătoare declarații: 'Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat'.

Nici în tabăra bandiților nu este liniște. Gabi este tot mai concentrat pe misiunile primite de la Cristi Bozgan, iar faptul că nu este ajutat începe să-l deranjeze tot mai mult. Cu toate acestea, Giulia consideră că reacțiile lui sunt exagerate și va admite: 'Când simt nevoia să mă odihnesc, nu cred că este o crimă dacă vreau să iau 5 minute pauză'.

Citește și:

Paul Diaconescu participă la Ferma. Cea mai grea perioadă din viața actorului: „M-am angajat de nevoie'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter