Sfaturi pentru o siluetă de vedetă de la Carmen Brumă şi Luminiţa Nicolescu

Publicat pe

La Băneasa Shopping City, penultimul weekend al lunii martie a fost dedicat sportului. Vizitatorii au fost invitaţi să descopere de la Carmen Brumă şi Luminiţa Nicolescu noi concepte de antrenamente de fitness, care nu sunt doar eficiente, ci şi distractive.

Carmen Bruma

 

În plus, doamnele au putut afla de la specialişti secrete de nutriţie pentru un stil de viaţă sănătos. Expertă în yoga, Luminiţa Nicolescu, care a modelat silueta unor vedete ca Andreea Raicu sau Valentina Pelinel, a împărtăşit participanţilor la demonstraţii secretele unui corp armonios menţinut prin exerciţii de streching. Carmen Brumă a vorbit despre alimentaţia sănătoasă şi a oferit sfaturi pentru slăbit.

 

Carmen Bruma: Mi-ar placea sa ma reincarnez in Usain Bolt'

 

Luminita Nicolescu

 

 

Menţinerea unui corp frumos şi sănătos nu se face prin diete drastice, ci printr-un stil de viaţă echilibrat ce combină o alimentaţie sănătoasă cu antrenamente eficiente,' afirmă Carmen Brumă.

 

Luminita Nicolescu si elevele ei de la Fit&Famous

 

CONCURS: Căutăm idei beton pentru FARSE DE 1 APRILIE! Spune-ne cele mai tari farse pe care le-ai făcut sau ţi s-au întâmplat!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter