Silvio Berlusconi a avut noroc chior că a supraviețuit infecției COVID-19! Medicul care l-a tratat a dezvăluit totul

Publicat pe

Silvio Berlusconi a fost internat în data de 3 septembrie cu diagnosticul de dublă pneumonie interstiţială cauzată de infecţia cu COVID-19. Iată că, împotriva a orice prognostic, fostul premier al Italiei a reușit, la 84 de ani să supraviețuiască luptei grele cu virusul și a fost externat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Berlusconi a avut de traversat o perioadă foarte grea din cauza virusului, cu atât mai mult cu cât vârsta sa înaintată, aproape 84 de ani, și istoricul medical îl propulsau în vârful listei pacienților aflați în pericol.

„A fost o încercare dificilă, datorită cerului și medicilor din San Raffaele, am trecut peste această încercare, poate cea mai periculoasă din viața mea. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost aproape. primele trei zile au fost foarte grele. Covid-19 este o boală gravă și extrem de periculoasă', a declarat Sivio Berlusconi, imediat după externarea sa.

Potrivit medicului său, Alberto Zangrillo, primarul Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Universitar San Raffelle din Milano, Berlusconi a avut un noroc chior ca a scăpat cu viață din această grea îmcercare.

Într-un interviu acordat postului de televiziune La7, medicul a confirmat că gradul de infecţie de care suferă Berlusconi este ridicat. Ceea ce l-a salvat pe fostul premier a fost internarea promptă şi medicaţia adecvată.

Zangrillo a admis că, în plină criză sanitară, Silvio Berlusconi ar fi putut avea soarta celor 35.597 de victime cauzate de coronavirus până acum, în Italia.

Silvio Berlusconi a avut noroc chior că a supraviețuit infecției COVID-19! Medicul care l-a tratat a dezvăluit totulSilvio Berlusconi a avut noroc chior că a supraviețuit infecției COVID-19! Medicul care l-a tratat a dezvăluit totul

Și familia lui Berlusconi a avut COVID-19

Fascina, iubita lui Berlusconi, s-a testat pentru coronavirus, după ce iubitul său a fost diagnosticat pozitiv. Și doi dintre copiii politicianului, Barbara și Luigi Berlusconi, s-au infectat și își petrec acum perioada de izolare la domiciliul din Sardinia.

Citește și:

Cine este noua iubită a lui Silvio Berlusconi, cu 53 de ani mai tânără decât el. Fostul premier italian a fost implicat în mai multe scandaluri sexuale

Barbara, în vârstă de 36 de ani, a manifestat simptome de coronavirus timp de câteva zile, până ce a fost diagnosticată pozitiv. Ea ocupă un post în consiliul de administrație al Fininvest.

Luigi, de 31 de ani, avea planuri de căsătorie cu iubita sa, însă coronavirusul i-a dat planurile peste cap. Acesta se ocupă de conducerea fondului familial, Quattordicesima Italian Holding, din care face parte atât el, cât și cele două surori ale sale, Barbara și Eleonora.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter