Simona Gherghe a ales numele băiețelului

Nu a mai rămas mult și prezentatoarea TV de la Acces Direct își va strânge în brațe cel de-al doilea copil. Simona Gherghe a ales numele băiețelului său și a vrut să-l împărtășească cu toată lumea. Viitoarea mămică este nerăbdătoare să nască.

Ieri, 7 ianuarie, Simona Gherghe a dezvăluit care va fi unul dintre numele băiețelului său. Se pare că micuțul se va numi și Ioan, așa cum îl cheamă pe tatăl vedetei. A mai rămas foarte puțin până când bebelușul va veni pe lume. Simona Gherghe este cea mai fericită mămică din lume.

„Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie”a dezvăluit Simona Gherghe, în direct la emisiunea „Acces Direct”.

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate în primăvara anului 2019 deoarece în luna mai va naşte, aşa au informat-o medicii. Despre „Acces Direct', ea a povestit că nu ştie exact când va pleca. Se simte momentan foarte bine, dar probabil în aprilie 2019 va lua o pauză.

„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine', a declarat Simona Gherghe la Antena 1.

Citește și: Când pleacă Simona Gherghe de la 'Acces Direct'? Prezentatoarea TV, însărcinată pentru a doua oară, a făcut primele declaraţii

Citește și: Simona Gherghe ţine dietă pe parcursul sarcinii. Are probleme de sănătate!

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro