Sinéad O'Connor recunoaște că este dependentă de droguri și cere ajutor: "Am crescut cu traume şi abuzuri!"

Publicat pe

Sinéad O’Connor, interpreta piesei „Nothing Compares 2 U”, a anunţat pe Twitter că este dependentă de droguri și va intra într-un program de reabilitare de un an. Sinéad O’Connor pune stresul cu care se confruntă și dependența de droguri pe seama traumelor din copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2020 a fost ultimul an negru pentru Sinéad O’Connor, care a anunțat că va urma un program de recuperare din cauza traumelor, stresului și celor 34 de ani în care a fost dependentă de cannabis. Artista de 53 de ani, care acum e cunocută cu numele Shuhada Sadaqat, și-a anunțat fanii pe Twitter.

Mesaj pentru oamenii care au bilete la show-urile de anul viitor: acele spectacole au fost amânate până în 2022, ca să pot urma un an de tratament pentru traume și dependențe, deoarece am avut 6 ani foarte traumatici, iar acest an a fost sfârșitul acestei perioade. Acum începe recuperarea', a scris artista irlandeză pe Twitter.

Sinéad O’Connor a trecut printr-o serie de evenimente traumatice. Mai mult, fiul ei, Shane, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă la jumătatea lunii ianuarie 2019. Din fericire, a fost găsit de poliție după câteva zile și adus acasă.  În acest an, ea a dezvăluit că a pierdut „pe cineva drag' și că cei 4 copiii ai ei au avut probleme de sănătate.

„Dacă îmi acord acest timp pentru a mă vindeca, voi fi în formă pentru următorul turneu”, a scris Sinead, care şi-a amânat pentru 2022 concertele programate în 2021.

Sinéad O'Connor recunoaște că este dependentă de droguri și cere ajutor: "Am crescut cu traume şi abuzuri!"Sinéad O'Connor recunoaște că este dependentă de droguri și cere ajutor: "Am crescut cu traume şi abuzuri!"

Convertită la Islam, ea îşi spune acum Shuhada Sadaqat. Dar nu e prima oară când îşi schimbă numele – înainte de convertire, şi-l schimbase în Magda Davitt, parcă într-o încercare disperată de a se salva, sperând că numele schimbat i-ar putea schimba şi viaţa.

„Vin după 6 ani traumatizanţi, dar acest an a pus capac. Iar acum trebuie să înceapă recuperarea. Anul acesta am pierdut pe cineva drag, iar pierderea m-a afectat atât de grav, încât am devenit foarte repede dependentă de alt drog decât marijuana. De marijuana sunt dependentă de 34 de ani. Practic, de o viaţă. Am crescut cu traume şi abuzuri. Apoi am intrat în industria muzicală şi nu am avut timp să învăţ cum să-mi construiesc o viaţă normală. Nu mi-am acordat niciodată timpul pentru vindecare. Şi nici nu m-am simţit niciodată pregătită ca acum”, a continuat ea confesiunea. 

Citește și:

Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi era audiat de magistrați și i se pregătea arestarea

Cătălin Botezatu, din nou pe patul de spital: A fost supus unei anestezii totale'

Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

S-a convertit la islamism și visul ei e să locuiască în America

Născută pe 8 decembrie 1966, Sinead Marie Bernadette O’Connor continuă să trăiască în Irlanda, deşi spune că nu se simte confortabil acolo. „Urăsc Irlanda. Casa mea spirituală este în America. Barza acolo ar fi trebuit să mă lase, dar s-a îmbătat barza în Dublin, unde e frig, oribil şi totul e scump. În acelaşi timp, însă, deşi iubesc America, nu aş putea părăsi Irlanda. N-aş putea să-mi las nepoţii şi copiii”, spune Sinead, care a fost căsătorită de 4 ori. Ar mai fi şi tatăl, sora şi 3 fraţi, care trăiesc aproape de ea. 

La sfârșitul anului trecut, artista a dezvăluit pe Twitter că a trecut la Islamism. Anunț că sunt mândră că am devenit musulmană. Este o concluzie naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent. Întregul studiu al Sfintei Scripturi duce la Islam'. Tot atunci a dezvăluit că a renunțat la numele de botez: 

Toate scripturile sunt, astfel, redundante. O să mi se dea un nume nou. Voi fi numită Shuhada', a anunțat artista. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter