Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Cum a fost fotografiată Vivienne în compania mamei sale / FOTO

Publicat pe

Ce mult a crescut fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Vivienne are 12 ani și este o adevărată domnișoară. Iată cum a fost surprinsă de paparazzi în compania mamei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Imagini cu copiii Angelinei Jolie sunt destul de rare. De data acesta, Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi în compania fiicei sale, Vivienne. Micuța a crescut și este din ce în ce mai frumoasă.

Vivienne Marcheline, care a interpretat rolul Aurorei în Maleficent în urmă cu 6 ani, s-a schimbat mult de atunci.

Angelina Jolie petrec timp de calitate împreună

Fetița în vârstă de 12 ani a crescut în înălțime și deja mai are puțin și o ajunge pe mama ei în înălțime. Îmbrăcate comod, cu măști de protecție și respectând normele impuse în pandemie, cele două au petrecut timp de calitate mamă-fiică.

Au fost surprinse de paparazzi în Los Angeles, unde cazurile de coronvirus sunt încă în creștere. Cele două au ieșit la o plimbare în aer liber, pentru a se destinde.

Citește și: Tensiuni între Angelina Jolie și Brad Pitt, la 4 ani de la divorț.Actorul refuză să își vadă copiii, iar cu unul dintre ei a avut și o altercație

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită, cu 29 de ani mai tânără!Cine este modelul care seamănă izbitor cu Angelina Jolie

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt au început lupta pentru custodie!Motivul pentru care copiii lor nu vor depune mărturie

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

În timpul carantinei, micuța a suferit pierderea iepurașului ei. Animalul de companie a murit în timpul unei intervenții chirurgicale.

„Am adoptat doi iepurași dulci care au dizabilități. Trebuie să trăiască doar în perechi. Sunt atât de blânzi și au ajutat-o pe Vivienne să se concentreze la grija lor, în această perioadă.', povestea Angelina Jolie în vară pentru Harper’s Bazaar UK.

Ce se întâmplă cu Shiloh, fiica cea mare a Angelinei Jolie

Angelina Jolie preferă să fie discretă în ceea ce privește viața privată, motiv pentru care aparițiile în compania copiilor ei sunt destul de rare.

Fiica cea mare a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie vrea să devină băiat și actorul a povestit că ea le-a cerut să o strige John. La un moment dat, tabloidele scriau că Shiloh e decisă să facă operație de schimbare de sex, iar imaginile cu ea păreau să confirme acest lucru.

Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Cum a fost fotografiată Vivienne în compania mamei sale / FOTOCe mult a crescut și ce frumoasă este fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Cum a fost fotografiată Vivienne în compania mamei sale / FOTO

Ea apărea în public tunsă scurt și îmbrăcată cu haine băiețești.

Totuși, cele mai recente imagini cu ea au uimit pe toată lumea. Shiloh a fost fotografiată alături de mama ei și cele două surori într-un magazine de la Hollywood, iar adolescenta e schimbată total.

Fiica cea mare a lui Jolie și a lui Pitt a început acum la 14 ani să se transforme într-o adevărată domnișoară. Și-a lăsat părul lung și a apărut cu el prins, poartă un hanorac larg și o fustă-pantalon scurtă. Se pare că Shiloh a început să se accepte așa cum e și preferă acum compania surorilor ei, ci nu a fraților ei, așa cum obișnuia.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter