Tensiuni între Angelina Jolie și Brad Pitt, la 4 ani de la divorț. Actorul refuză să își vadă copiii, iar cu unul dintre ei a avut și o altercație

Publicat pe

Brad Pitt refuză vehement să își viziteze fiii adoptivi. Mai mult, cu unul dintre aceștia ar fi avut chiar și o altercație. După ce Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit acum ceva timp, decizia pe care au luat-o i-a șocat pe fani, familia, dar și pe apropiații celor doi.

Însă, dacă situația între Angelina Jolie și Brad Pitt s-a liniștit, nu putem spune același lucru despre situația dintre el și copiii adoptivi.

Se pare că Brad Pitt nu ar dori să își viziteze cei doi fii adoptivi, Maddox și Pax, după ce ar fi avut o altercație cu cei doi. În urmă cu 14 ani, le-a devenit tată în 2006, atunci când cele două vedete au adoptat-o și pe Zahara. Alercația ar fi avut-o în 2016, în avionul personal.

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Angelina Jolie, despre motivul divorțului

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor). Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii au văzut în mass-media minciuni despre ei, dar eu le-am amintit că doar ei cunosc adevărul. De fapt, sunt toţi şase copii curajoşi şi puternici'.

Brad Pitt a vorbit pentru prima oară despre iadul prin care a trecut. După perioada tulbure, în care a băut ca să uite, să nu mai sufere, actorul a apelat la Alcoolicii Anonimi. Timp de 18 luni a frecventat aceste întâlniri.

Tensiuni între Angelina Jolie și Brad Pitt, la 4 ani de la divorț. Actorul refuză să își vadă copiii, iar cu unul dintre ei a avut și o altercațieTensiuni între Angelina Jolie și Brad Pitt, la 4 ani de la divorț. Actorul refuză să își vadă copiii, iar cu unul dintre ei a avut și o altercație

'Îi vezi pe toți acești oameni în jurul tău, fiind deschiși și sinceri, într-un fel despre care nici măcar nu credeai că e posibil, a povestit el pentru New York Times. ‘Era acel spațiu sigur, unde nu erai judecat și unde nu te judecai', a mai povestit el despre aceste întâlniri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter