O mai ții minte pe Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision? La 6 ani după concurs, a ajuns de nerecunoscut!

Publicat pe

Conchita Wurst, personajul care a stârnit atâtea controverse s-a schimbat radical! Au trecut șase ani de când a uimit cu talentul său, care i-a adus trofeul la Eurovision, timp în care a ajuns de nerecunoscut! Iată cum arată astăzi Conchita Wurst!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Conchita Wurst a făcut furori în urmă cu 6 ani, când și-a făcut apariția la Eurovision. Interpretarea piesei 'Rise like a Phoenix' i-a adus trofeul și i-a asigurat intrarea în istorie ca al doilea transsexual care se impune la acest concurs. În 1998, s-a mai remarcat Dana Internațional din Israel.

„Această seară le este dedicată tuturor celor care cred într-un viitor cu pace și libertate. Știți cine suntem! Suntem uniți și suntem de neoprit', spunea Conchita Wurst.

De la Eurovision cu toții ni-l aducem aminte cu barbă, părul lung, unghii colorate, obiecte vestimentare care captau, cu siguranță, atenția ori de câte ori pășea într-o încăpere.

Cât de mult s-a schimbat Conchita Wurst în 6 ani

Au trecut șase ani de atunci și aproape nimic nu mai amintește la acest moment de look-ul cu care s-a făcut cunoscut.

În prezent, Conchita Wurst, pe numele real Thomas Neuwirth este o persoană total diferită. A renunțat la stilul extravagant și acum arată total diferit. În vârstă de 32 de ani, doar barba mai amintește de look-ul său de odinioară. Tuns scurt și fără machiaj, Tom încă mai face senzație pe rețelele de socializare. Își schimbă destul de des culoarea părului și nu contenește să șocheze ori de câte ori are ocazia.

O mai ții minte pe Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision? La 6 ani după concurs, a ajuns de nerecunoscut!O mai ții minte pe Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision? La 6 ani după concurs, a ajuns de nerecunoscut!

Totuși, s-a schimbat extrem de mult, astfel că puțini mai reușesc să-l asocieze cu Conchita Wurst, concurentul care a câștigat Eurovision.

Cine este Conchita Wurst

Conchita Wurst, pe numele real Tom Neuwirth, s-a făcut remarcat în plan profesional încă din 2006, când a participat la a treia ediție a emisiunii Starmania. A avut o performanță bună, motiv pentru care s-a clasat pe locul doi.

În 2007, el a înființat o trupă de băieți sub numele 'Jetzt anders!', care însă nu a rezistat nici măcar un an.

În urmă cu 9 ani a debutat sub numele Conchita Wurst la selecția națională a Austriei pentru Eurovision 2012, unde a fost pe locul 2. Norocul nu a fost de partea lui atunci, însă nu s-a dat bătut, iar în 2014 a ajuns pe culmile succesului ca reprezentant al Austriei la Eurovision 2014. Chiar a câștigat competiția desfășurată în acel an la Copenhaga, aducând al doilea trofeu Austriei, după victoria din 1966.

Citește și: Conchita Wurst suferă de o boală cumplită.Mesajul care a lăsat mască pe toată lumea

Citește și: Conchita Wurst, surpriza serii la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de la Berlin

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Daria Radionova:se mută din țară! Ce se întâmplă cu fetița ei, Sofia

Citește și: Actorul Dominic West divorțează, după ce a fost suprins sărutându-se cu Lily James.Soția lui a cerut divorțul

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter