Sora Alexandrei Dinu s-a măritat, în secret, cu un milionar! Imagini de la nuntă

Publicat pe

Sora Alexandrei Dinu s-a măritat în mare secret cu un milionar. Tânărul care a intrat, așadar, în familia Alexandrei Dinu este unul dintre cei mai bogați tineri din zona Satu Mare și o iubește la nebunie pe sora juratei de la Românii au talent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sora Alexandrei Dinu s-a așezat la casa ei! Căsătoriți civil la Primăria Sectorului 1 din București, Cătălina Lavinia Dinu și Radu Bud, căci așa se numește soțul său, și-au unit destinele la sfârșitul lunii august. După cununia civilă a urmat și căsătoria religioasă, dar totul a fost foarte discret.

Sora Alexandrei Dinu s-a măritat, în secret, cu un milionar! Imagini de la nuntăSora Alexandrei Dinu s-a măritat, în secret, cu un milionar! Imagini de la nuntă

Așa că, însoțiți de prietenii apropiați, de familie, dar și de Alexandra Dinu, Cătălina și Radu Bud au pășit emoționați în fața unui sobor de preoți, în biserică, și și-au făcut jurămintele de iubire veșnică, scrie fanatik.ro.

Sora Alexandrei Dinu a ales o petrecere de nuntă restrânsă și la care cuvântul de ordine a fost discreția, dar seara a fost presărată cu momente cu totul și cu totul deosebite.

Purtând o rochie ivoire, cu un decolteu adânc, Cătălina Lavinia Dinu și soțul ei, Radu Bud, îmbrăcat într-un costum de culoare neagră, cu papion, s-au fotografiat cu mai toți invitații, cerându-le însă acestora să fie cât mai discreți și să nu posteze pe conturile de socializare fotografii de la eveniment.

Desfășurată în aer liber, în preajma unui conac boieresc, nunta Cătălinei și a lui Radu Bud a avut parte de un meniu de vis, pentru toate gusturile, invitați de seamă, în frunte cu Alexandra Dinu, dar și momente în care s-a dansat până la epuizare, mai notează Fanatik.ro.

Citește și: Cine este Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani: „M-am dus singură la un casting’. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Ce simptome a avut Monica Anghel în primele zile de COVID-19: „Ca atunci când ai fi bătut rău de tot'. Cum se simte acum

Alexandra Dinu, superbă la nunta surorii ei

Alexandra Dinu a fost și ea prezentă la nunta surorii ei! De fapt, jurata de la Românii au talent s-a întors din Italia pentru două motive principale: ziua fiului ei, care locuiește acum în România și nunta Cătălinei.

Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus', a dezvăluit fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, recent, la Antena Stars.

Cine sunt părinții Alexandrei Dinu și cu ce se ocupă

Carmen Iacob și Tiberiu Dinu, părinții Alexandrei Dinu, au divorțat în 2012, însă nu mai locuiau împreună din 2009. Acum, ei locuiesc în Italia, acolo unde își continuă cariera în diplomație. Pe vremea când erau căsătoriți, părinții juratei de la Românii au Talent erau angajați ai consulatului României de la Milano. Acum, cei doi sunt consuli în Catania – mama Alexandrei Dinu, respectiv Torino – tatăl vedetei.

Carmen, mama Alexandrei Dinu s-a recăsătorit după divorțul de tatăl juratei de la Românii au Talent.

Tiberiu Mugurel Dinu, tatăl Alexandrei Dinu, a solicitat în Justiție anularea rechemării sale din postul de consul general al României la Milano, în luna iulie 2020.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter