Marian Drăgulescu, sub masca robotului la Masked Singer România: „Iubita mea m-a recunoscut”

Publicat pe

Marian Drăgulescu, sub masca robotului de la Masked Singer România. Toată lumea îl cunoaște pe marele gimnast Marian Drăgulescu, însă puțini sunt cei care l-au recunoscut sub masca robotului la emisiunea Masked Singer România. Telespectatorii au fost surprinși să îl vadă pe scenă pe cel mai medaliat gimnast din toate timpurile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu, sub masca robotului de la Masked Singer România. Telespectorii au fost surprinși în ediția de joi, 30 septembrie, atunci când sub masca robotului a apărut nimeni altul decât cel mai medaliat gimnast din toate timpurile, Marian Drăgulescu. Acesta a declarat că iubita lui l-a recunoscut încă din primele secunde.

Marian Drăgulescu, sub masca robotului la Masked Singer România: „Iubita mea m-a recunoscut'Marian Drăgulescu, sub masca robotului la Masked Singer România: „Iubita mea m-a recunoscut'

Marian Drăgulescu, sub masca robotului de la Masked Singer România a făcut un adevărat spectacol pe scenă. Juriul a bănuit că este vorba despre el, însă nu era niciunul 100% sigur. Inna a fost cea care a adus prima în discuție numele gimnastului.

Citește și: Radu Vâlcan a apărut la PRO TV.S-a ascuns sub masca Șarpelui de la Masked Singer

Citește și: Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer', sezonul 2.Nimeni nu se aștepta!

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…'

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre viața intimă:„Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel'

Marian Drăgulescu, sub masca robotului de la Masked Singer România

Marian Drăgulescu, sub masca robotului de la Masked Singer România. Două demascări spectaculoase au avut loc în cadrul emisiunii. Prima dintre acestea a uimit fanii deoarece sub masca șarpelui se ascundea chiar Radu Vâlcan. Cea de a doua a fost la fel de interesantă deoarece gimnastul a făcut un adevărat show. Inna a fost prima care i-a pronunțat numele campionului, după indiciile primite.

„Am citit despre mine că uneori întind prea tare coarda, dar asta tot din cauza oamenilor din jurul meu! Pe cei răi i-am îndepărtat, iar pe cei buni i-am lăsat să mă învețe să dansez, să merg pe bicicletă, să joc fotbal. Am fost programat să mă întind ca Bruce Lee și să sar ca Chuck Norris, să-mi placă mirosul de sarmale moldovenești și să nu am frică nici de înălțime, nici de adâncime, nici de viteză', a spus Robotul înainte să urce pe scena Masked Singer. 

Mihaela Rădulescu: „Pe mine m-ați băgat în sperieți'

Marian Drăgulescu, sub masca robotului de la Masked Singer România. Gimnastul a făcut un adevărat spectacol și nu doar datorită vocii, ci și a dansului. Acesta i-a oferit emoții Mihaelei Rădulescu, care pentru o secundă a crezut că pe scenă este iubitul ei, Felix.

„Pe mine m-ați băgat un pic în sperieți, crezând că e Felix!', a spus vedeta.

Marian Drăgulescu: „Iubita mea m-a recunoscut'

Marian Drăgulescu s-a bazat mai mult pe mișcări decât pe voce. Aceasta a declarat că iubita lui și-a dat seama imediat că este el datorită indiciilor oferite, dar și după vocea sa.

„Bineînțeles că nu am spus nimănui, deși iubita mea m-a recunoscut din prima, după indicii și după voce. Confidențialitatea a fost una dintre clauzele contractului', a declarat marele sportiv pentru Ciao.

Sursă foto: Libertatea și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter