Sore a devenit mămică

Publicat pe

În această dimineață, Sore a devenit mămică pentru prima dată. Cântăreața a născut o fetiţă de trei kilograme, sănătoasă, care a primit nota 10 din partea medicilor.

 

sore

 

Sore și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, au devenit părinți pentru prima dată. Cantăreața a născut prin cezariană, la un spital privat din Capitală, iar alături i-au fost iubitul, dar și ambele bunici ale micuței Erin.Cu doar o zi înainte de a naște, Sore a scris câteva gânduri despre sarcină, pe blogul personal.

 

„Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seama când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică și iată-mă acum în pragul celei mai  fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneșă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoționați și fericiți pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. Am mâncat cum am poftit și ce am poftit, însă am încercat să fiu conștientă că tot eu voi lupta să revin la silueta de dinainte (și zic eu, m-am descurcat onorabil),' a scris Sore pe blogul ei.

 

Adina Vilcea, Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter