Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista: „Băieții mei”

Publicat pe

Ștefan Bănică a apărut într-o imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cea care a imortalizat momentul emoționant a fost chiar cântăreața. Artista a decis să nu păstreze această bucurie doar pentru ea, ci să le-o împărtășească și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Fotografia le-a topit inimile internauților, micuțul Alexandru fiind absolut adorabil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică a apărut într-o imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cântăreața a fost cea care i-a surprins în urmă cu scurt timp și a postat imaginea pe contul ei de Instagram. Cadrul emoționant tată-fiu, dintre artist și băiatul lui cel mic, Alexandru, i-a emoționat pe internauți, bucurându-se cu toții să-i vadă în această ipostază.

Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista: „Băieții mei'Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista: „Băieții mei'

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică se clasează în topul celor mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt apreciați pentru cariera lor, pentru relația lor, dar și pentru modul în care-și cresc copilul. Cei doi au împreună un fiu, pe micuțul Alexandru, care, de când a venit pe lume, s-a transformat în centrul Universului lor.

Citește și: Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică:”Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii”

Citește și: Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit trei ani.Ce mesaj au postat cei doi de ziua lui Alexandru

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:'Simt nevoia să mă laud'

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV:„Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet'

Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au ales să nu-și expună fiul pe rețelele de socializare. Astfel, până acum, niciunul dintre ei nu a postat nicio imagine cu micuțul în care i să i se vadă chipul. Recent, cântăreața le-a făcut însă o bucurie internauților, prin cel mai nou InstaStory.

În imaginea de colecție, protagoniștii sunt Ștefan Bănică și fiul lui cel mic, Alexandru. În fotografie, micuțul stă cu spatele, cu fața îndreptată către cântăreț, iar tatăl lui îl ia pe acesta în brațe, cu multă grijă. Poza a emoționat-o vizibil și pe Lavinia Pîrva. Aceasta a adăugat și un sticker cu textul „Băieții mei', însoțit de mai multe inimioare.

De ce nu-i arată cei doi artiști chipul băiețelului lor

De curând, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică ne-au explicat de ce încearcă să-l ferească pe băiețelul lor, Alexandru, de expunerea în spațiul public. Conform spuselor lor, ei își doresc ca micuțul să se poată bucura în liniște de copilăria sa.

Juratul de la X Factor mai are doi copii, din două căsnicii anterioare. Camelia Constantinescu i-a dăruit primul fiu lui Ștefan Bănică, pe Radu Ștefan, iar Andreea Marin pe unica lui fiică, Violeta.

„În primul rând, dacă am fi venit cu Alexandru la şedinţa foto, probabil am fi terminat în trei zile, lux pe care nu ni-l permitem. Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi.

Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte! Nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară', ne-a spus Lavinia Pîrva, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter