Supermodelul Iman arată la 62 de ani ca la... 32!

Publicat pe de Iman

După moartea soțului ei, David Bowie, supermodelul Iman, cea care i-a fost alături faimosului cântăreț timp de 24 de ani, a fost o prezență extrem de rară în spațiul public. Iată însă că, recent, aceasta a acceptat să pozeze pentru revista Harpers Bazaar, iar rezultatul este surprinzător, fiindcă, la 62 de ani, Iman arată ca în tinerețe.

Supermodelul Iman arată la 62 de ani ca la 32!

Supermodelul Iman arată la 62 de ani ca la 32!

„Aş merge continuu pentru a fi în braţele tale încă o dată' este poate una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste făcute vreodată și îi aparține lui Iman, care anul trecut comemora moartea bărbatului pe care l-a iubit nebunește – David Bowie. Din păcate, pe 10 ianuarie 2016, artistul s-a stins în urma unei boli necruțătoare, iar acela a fost și momentul în care Iman și-a pierdut steaua călăuzitoare… Fostul mare model, despre care Yves Saint Laurent obișnuia să spună că este „cel mai frumos manechin din lume', s-a retras o perioadă destul de lungă din viața publică, aparițiile sale ulterioare fiind rare și extrem de discrete.

Iman, pe coperta Harper's Bazaar

Iman, pe coperta Harper’s Bazaar

Recent, supermodelul a fost invitat să pozeze pentru revista Harpers Bazaar, iar rezultatul a fost unul absolut spectaculos, pentru că Iman arată la 62 de ani ca la 32, fără niciun fel de exagerare! Cu siguranță, acest lucru se datorează în primul rând moștenirii genetice, pentru că aceasta nu pare să-și fi făcut nicio intervenție estetică și, cu toate acestea, are un chip și un trup fabuloase.

Iman, la 62 de ani

Iman, la 62 de ani

E adevărat că nu i-a fost dedicată coperta, unde în acest număr apare Jennifer Lopez, dar pictorialul în care apare ea ar fi meritat această onoare cu prisosință. Iman poartă două ținute – o superbă rochie Tom Ford argintie, cu paiete, și o rochie Giambattista Valli, de culoare roșie, ambele complimentându-i atât forma trupului, cât și culoarea pielii. Exotismul modelului a fost pus în valoare și de faptul că shootingul a avut loc pe plajă, în apropierea mării, dar trebuie să recunoaștem că Iman nu și-a pierdut deloc sex-appeal-ul din tinerețe.

 

Foto: Hepta, Harper’s Bazaar

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter