Camelia Mitoșeru a spus cum a reacționat tatăl lui Ștefan Bănică atunci când artistul s-a înscris la Actorie: „Îi era teamă că o să fie mai slab decât el”

Publicat pe

Cum a reacționat tatăl lui Ștefan Bănică când artistul s-a înscris la Actorie. Cunoscutul artist a vorbit întotdeauna cu respect despre regretatul său tată, mărturisind, însă, că nu a avut parte prea des de laude. Recent, Camelia Mitoșeru a făcut câteva dezvăluiri despre temerile avute de Ștefan Bănică în legătură cu parcursul profesional al fiului său. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică are o carieră care se întinde peste 30 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În 1990, acesta a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale din București, la secția de actorie. Tatăl actorului s-a stins din viață în 1995 și a apucat să-l vadă pe scenă și în câteva filme. Într-un interviu recent, Camelia Mitoșeru a povestit reacția lui Ștefan Bănică în momentul în care fiul său a decis să urmeze o carieră în actorie. Potrivit spuselor acesteia, regretatul actor nu a avut încredere în talentul fiului său și a privit cu îngrijorare această decizie.

Camelia Mitoșeru a spus cum a reacționat tatăl lui Ștefan Bănică atunci când artistul s-a înscris la Actorie: „Îi era teamă că o să fie mai slab decât el'Camelia Mitoșeru a spus cum a reacționat tatăl lui Ștefan Bănică atunci când artistul s-a înscris la Actorie: „Îi era teamă că o să fie mai slab decât el'

Citește și: Cine este mama lui Ștefan Bănică și cum arată:”A fost sprijinul din umbră”

Citește și: Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru:”Regină n-am fost decât cu el”

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul:”Mă iei la mișto?”

Citește și: Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe:„Să stai 15 ani cu cineva și să…'

Cum a reacționat tatăl lui Ștefan Bănică când artistul s-a înscris la Actorie

Potrivit spuselor Camiliei Mitoșeru, Ștefan Bănică a fost surprins să afle că fiul său dorește să-i calce pe urme. Regretatul actor s-a îndoit de talentul artistului și s-a îngrijorat că nu își va putea construi o carieră în acest domeniu.

„Ștefănel venea duminica, la Teatrul Constantin Tănase, și ne cânta la pian, era talentat de atunci, de mic. Numai că, în momentul în care a dat la Facultate, la Actorie, Ștefan Bănică senior, cu care eram pe atunci colegă de scenă, s-a arătat foarte surprins, ba chiar era îngrijorat.

Mi-a zis așa, la acea vreme: „Măi, Camelio, că așa-mi spunea, amărâtul ăsta al meu vrea să se facă actor, dar eu nu cred că are talent, că nu l-am auzit spunând o poezie'.

Ștefan era disperat, îi era teamă că Ștefănel al lui o să fie un actor mai slab decât el. Dar, Slavă Domnului, ia uitați-vă la el, Bănică Jr a ajuns om mare, e și un bun actor, dar și un bun solist, are toate calitățile din lume', a susținut Camelia Mitoșeru, potrivit playtech.ro.

„Radu Ștefan este cel mai frumos dintre toți Bănicii!'

Camelia Mitoșeru a ținut să adauge că Radu Ștefan a moștenit talentul si carisma tatălui și bunicului său. Actrița s-a arătat încântată de prestația tânărului, care a fost concurent în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva'.

„Dar și Radu Ștefan este foarte talentat. L-am văzut și la „Te cunosc de undeva', sunt artiști la a treia generație. S-au transmis din generație în generație și carisma și talentul. Dar, Radu este, de departe, cel mai frumos dintre toți Bănicii!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă