Tatăl lui Meghan Markle mai cere o șansă. Tot ce își dorește e ca fiica lui să îl ierte

Publicat pe de Oana Pantazi

După ce scandalurile create de familia Contesei de Sussex în presă au atins limita de jos a suportabilității, dar și a moralității, Thomas, tatăl lui Meghan Markle, mai cere o șansă și, după cum declară, tot ce îți dorește este iertarea fiicei sale.

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea.

După ce a prins gustul celebrității, mai întâi fără voia lui, Thomas Markle (74), prin declarațiile pe care le-a făcut, atât cu privire la Meghan, cât și la adresa familiei regale britanice, a devenit în scurt timp persona non grata, atrăgându-și oprobriul public. Din nefericire, în toată această poveste i-au fost aliați și ceilalți doi frați vitregi ai lui Meghan, Samantha și Thomas Jr., care și-au denigrat și ei sora cu fiecare ocazie. Acum, tatăl lui Meghan Markle mai cere o șansă, dar să sperăm că regretele sale sunt sincere…

Thomas Markle speră ca fiica lui să îl ierte.

Thomas Markle speră ca fiica lui să îl ierte.

Mai mult ca orice, Thomas Markle vrea să-și îmbrățișeze fiica

Un apropiat al acestuia a vorbit în numele lui Thomas Markle, pentru Sunday Express, în acest weekend, dezvăluind detalii importante despre actuala stare de spirit a tatălui Ducesei de Cambridge, dar și despre determinarea acestuia de a se concilia cu fiica sa. Cum, se spune, Harry și Meghan au intenția să facă o vizită în SUA curând, sursa a dezvăluit ce sentimente are Thomas Markle despre asta: „Mai întâi, intenționează să le ceară iertare amândurora, față în față, pentru unele dintre lucrurile considerate nebunești pe care le-a făcut. Apoi, mai mult ca orice, vrea să-și îmbrățișeze fiica, să-i spună cât de mândru este de ea și cât de mult o iubește. Și-a dorit atât de mult să o conducă la altar în magica zi a nunții ei și vsa fi mereu foarte supărat și frustrat că, în loc de asta, a trebuit să stea în pat, în urma operației pe cord'.

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Tată lui Meghan vrea ca ea să știe cât de mult o iubește

Aceeași sursă a mai declarat că Thomas Markle e foarte nemulțumit de modul în care a fost portretizat în media și spera ca schimbarea făcută – s-a mutat în nordul Mexicului – să reprezinte un nou început pentru toți trei. Tatăl lui Meghan Markle mai cere o șansă, cu disperare, de fiica lui. (Thomas Markle) Urăște că toată lumea îi percepe, pe el și pe câteva dintre rudele lui Meghan, ca pe tipii cu gunoiul care încearcă să câștige bani de pe urma fericirii ei. Dar tot ce își dorește e ca ea să afle cât de mult o iubește și să-i deschidă din nou ușa pe care i-a închis-o în nas. Se roagă ca Meghan sau un membru al staff-ului ei să îl caute și să aranjeze o întâlnire privată între ei când vor veni în America. Vede asta ca fiind o șansă reală de a restabili contactul cu fiica lui, înainte ca ușa să se închidă pentru totdeauna. Are 74 de ani și își dorește cu disperare ca ultimii săi ani de viață să fie fericiți și liniștiti', a mai adăugat apropiatul lui Thomas Markle. Din păcate, trebuie să spunem, tatăl Ducesei de Sussex pare să fi făcut totul până acum pentru a se îndepărta de fiica sa… E greu de spus dacă Meghan va avea puterea de a-l ierta pe cel care, dintre toți, ar fi trebuit să fie primul care să o sprijine și să se bucure pentru fericirea ei.

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter