Tatăl lui Meghan Markle nu va veni la nunta fiicei sale cu Prințul Harry. Motivul pentru care Thomas Markle va lipsi

Publicat pe

Tatăl lui Meghan Markle nu va veni la nunta fiicei sale cu Prințul Harry care va avea loc pe 19 mai la Capela St. George, a castelului Windsor. În urmă cu câteva zile, acesta a suferit un infarct și nu ar mai avea voie să călătorească cu avionul la Londra.

Recent, în presă au apărut mai multe fotografii cu Thomas Markle care era surprins la o librărie și răsfoia cărți despre Marea Britanie, iar apoi a mai fost fotografiat la magazinul de unde își cumpărase costumul pentru nunta regală. Se pare că aceste fotografii cu ar fi fost chiar surprinse de paparazzi, ci se spune că tatăl lui Meghan Markle ar fi pus totul la cale. Astfel, în presa internațională au apărut imagini în care Thomas Markle vorbea cu fotograful. Se zvonește că pozele ar fi fost vândute pentru 100.000 de dolari.

Tatăl lui Meghan Markle nu va mai participa la nuntă

Palatul Kensington a anunțat într-un comunicat de presă că Thomas Markle nu va mai participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry. „Acesta este un moment profund personal pentru domnișoara Markle în zilele dinaintea nunții ei. Ea și Prințul Harry cer ca înțelegerea și respectul să fie extinse și către domnul Markle în această situație dificilă, se arată în comunicat.

Tatăl lui Meghan Markle a făcut un infarct în urmă cu câteva zile, iar acum starea lui de sănătate este una bună, însă acesta nu va mai putea călători la Londra. Thomas Markle trebuia să o conducă pe fiica sa la altar, iar acum nu există nicio informație despre cine va fi cel care o va conduce la altar pe Meghan Markle.

Meghan Markle este supărată pentru că tatăl ei nu le-a oprit pe surorile vitrege să discute despre ea în presă. „Meghan este supărată și deranjată de întreaga poveste și vrea doar să treacă peste acest moment. Nu vrea să lase nimic să-i strice ziua și încearcă să se concentreze asupra week-end-ului care vine, a spus o sursă apropiată lor pentru presa internațională.

Citește și: Cine sunt părinții lui Meghan Markle și viitorii socri ai Prințului Harry

Citește și: Măsuri dure impuse de Prințul Harry și Meghan Markle: fără telefoane mobile și camere la nunta regală!

FOTO: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter